Tgrt Haber
01 Aralık 2021 19:34

Fenerbahçe'ye Vedat Muriqi müjdesi! Lazio...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Forvet hattında uzun zamandır sıkıntı yaşayan Fenerbahçe'nin transfer listesinin ilk sırasında yer alan Vedat Muriqi ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. İtalyan basınında yer alan haberde; Kosovalı oyuncuyu kadroda düşünmeyen Lazio'nun golcü arayışlarına başladığı iddia edildi. Immobile'nin yanına yeni bir takviye yapmak isteyen Çizme ekibi, Bodo Glimt forması giyen 2000 doğumlu Erik Botheim'in peşine düştü. Lazio'nun transferi hızlandırmak için Vedat Muriqi'in ayrılığını beklediği ifade edildi. Fenerbahçe'nin, Kosovalı santrfora ilgisinin devam ettiği kaydedildi.

Fenerbahçe'ye Vedat Muriqi müjdesi! Lazio...
Fenerbahçe,Vedat Muriqi,Lazio

Fenerbahçe'ye Vedat Muriqi'den müjdeli haber geldi. Ocak ayındaki ara transfer döneminde golcü takviyesi yapmak isteyen sarı-lacivertliler, Kosovalı santrforu gündemine almıştı. Bonservisi İtalya Serie A ekibi Lazio'da bulunan Muriqi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

LAZIO FORVET ARIYOR

Vedat Muriqi'den beklediği verimi alamayan Lazio'nun santrfor arayışlarına başladığı iddia edildi. fantacalcio'nun haberine göre; Ciro Immobile'ye yeni bir yardımcı almak isteyen Lazio, Bodo Glimt forması giyen 2000 doğumlu Norveçli hücum oyuncusu Erik Botheim'in peşine düştü. Bu sezon 43 maçta attığı 21 golle yıldızını parlatan genç futbolcunun da Lazio'ya yeşil ışık yaktığı ifade edildi.

Erik Botheim'in kulübündeki sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmasından dolayı Bodo Glimt'in satıştan para kazanması adına pazarlıklara bir şans olarak bakabileceği belirtildi.

VEDAT GİDERSE TEMASLAR HIZLANACAK

Lazio ve Bodo Glimt arasında henüz bir temas olmadığının altı çizilen haberde, Vedat Muriqi'in ayrılması durumunda girişimlerin hızlanacağı kaydedildi. Yaz aylarında da Kosovalı golcüyü kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'nin, Vedat Muriqi'ye ilgisinin devam ettiği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...