Tgrt Haber
10 Kasım 2021 19:11

Fenerbahçe, Giannis Michailidis ile anlaştı! Son dakika transfer haberi...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Ocak ayı transfer dönemi için eksiklerini belirleyen Fenerbahçe'de gözler stopere çevrildi. Attila Szalai'ye gelen teklifler sonrası gelecek vaat eden ve yüksek potansiyelli bir ismi kadrosuna katmak isteyen sarı-lacivertliler aradığı ismi Yunanistan'da buldu. Yönetim, 21 yaşındaki savunma oyuncusu Giannis Michailidis'in transferinde mutlu sona ulaştı.

Fenerbahçe, Giannis Michailidis ile anlaştı! Son dakika transfer haberi...
Fenerbahçe,PAOK,Giannis Michailidis

Son haftalarda aldığı sonuçlarla beklentileri karşılayamayan ve taraftarının tepkisini çeken Fenerbahçe zirveden uzaklaştı. Savunma ve hücumda beklentinin altında bir performans gösteren sarı-lacivertlilerde gözler ara transfer dönemine çevrildi.

Fenerbahçeli kurmaylar, Attila Szalai'ye İngiltere ve İspanya'dan gelen yüksek transfer teklifleri sonrası arayışlarını hızlandırdı. Gelecek vaat eden isimleri gündemine alan Kanarya aradığı ismi Yunanistan'da buldu. Geçtiğimiz sezon da gündeme gelen genç yıldız adayı için yeniden harekete geçildi.

ANLAŞMA TAMAM!

PAOK'ta forma giyen 21 yaşındaki stoper Giannis Michailidis için girişimlere başlayan sarı-lacivertliler transferde anlaşma sağladı. Genç stopere ocak ayındaki ara transfer döneminde imza attırılması planlanıyor. Bu sezon Yunanistan Ligi'nde 8 maçta forma giyen Michailidis 1 gol ve 1 asistlik katkı verdi. Konferans Ligi'nde ise 4 maçta boy gösterdi.

GIANNIS MICHAILIDIS KİMDİR?

18 Şubat 2000 tarihinde dünyaya gelen Giannis Michailidis, PAOK altyapısında yetişti. 2019 yılında A Takım'a yükselen Yunan savunma oyuncusu, stoper mevkisinin haricinde sol bekte de oynayabiliyor. 1.88 boyundaki Giannis Michailidis'in güncel piyasa değeri 3 milyon euro...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...