Tgrt Haber
03 Ocak 2022 17:42

Ferdi Kadıoğlu milli takım tercihini yaptı: Ay yıldızlı formayı giyecek

Fenerbahçe'de forma giyen Ferdi Kadıoğlu, milli takım konusundaki tercihini yaptı. 22 yaşındaki genç futbolcu Hollanda ve Kanada'yı reddedip Türk Milli Takımı'nı seçti.

Ferdi Kadıoğlu milli takım tercihini yaptı: Ay yıldızlı formayı giyecek
ferdi kadıoğlu,,fenerbahçe,,hollanda,,milli takım,,türkiye,,kanada,

Türkiye'nin yanı sıra Hollanda ve Kanada'yı tercih etme şansı bulunan Ferdi Kadıoğlu milli takım için seçimini yaptı. Başarılı futbolcu tercihini Ay Yıldızlı formadan yana kullandı.

TFF A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop, Kadıoğlu'nun tercihini A Milli Takım'dan yana kullandığını açıkladı. Altıntop, "Ferdi Kadıoğlu bizi aradı ve milli takım tercihinin Türkiye’den yana olduğunu ve Türkiye’yi seçtiğini söyledi. Mutlu olduk" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA: SONSUZ BAŞARILAR DİLERİZ

Fenerbahçe Kulübü de futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'nun Türk Milli Takımı'nı tercih ettiğini duyurdu.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "2018'den beri Fenerbahçemizin formasını giyen, Hollanda'nın alt yaş milli takımlarında oynayan başarılı futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, ailesi ve kendisiyle yapılan görüşmeler neticesinde Türk Milli Takımımızı tercih etmiştir. 22 yaşındaki futbolcumuza milli formamızla sonsuz başarılar dileriz" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...