Tgrt Haber
12 Mart 2023 09:52 - Güncelleme : 12 Mart 2023 10:12

Fiorentina maçı öncesi Rıza Çalımbay'dan taraftara çağrı

UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu'nda deplasmanda Fiorentina'ya 1-0 kaybeden Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay rövanş öncesi destek çağrısında bulundu.

Fiorentina maçı öncesi Rıza Çalımbay'dan taraftara çağrı
sivasspor,fiorentina,rıza çalımbay,konferans ligi

UEFA Konferans Ligi son 16 turundaki temsilcilerimizden Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay Fiorentina karşısında deplasmanda alınan 1-0'lık mağlubiyetin ardından bu hafta Sivas'ta oynanacak rövanş öncesi açıklamalarda bulundu.

''AVRUPA TECRÜBEMİZ VAR''

Rakiplerinin yüksek bütçeli bir takım olmasına rağmen kendilerinin de Avrupa'da tecrübeli olduğunu ve bu durumun iyi bir mücadeleye sebep olduğunu belirten Çalımbay, "Atak yapmamız gerekiyorsa atak da yaptık. İyi bir takıma karşı oynadık. Baktığımız zaman bizden 10 misli, 20 misli daha fazla bütçeye sahipler ama biz de yıllardır Avrupa'ya gidiyoruz. Çok güzel maçlar da oynadık. Bu da bunlardan bir tanesiydi." sözlerini kullandı.

''TURU GEÇMEMEMİZ İÇİN BİR SEBEP YOK''

Rövanşta skor dezavantajına rağmen turu geçmemeleri için hiçbir sebep olmadığını ve hem medyadan hem taraftarlardan büyük destek beklediklerini vurgulayan başarılı teknik direktör, "Yapılacak bir sürü şey var. Sahanın içi bizlere kalan bir şey. Onda da herkes elinden geleni yapacak. Fiorentina maçı hem Demir Grup Sivasspor hem de ülkemiz için büyük bir şans. Medyanın olsun, taraftarın olsun takıma destek vermesi gerekiyor. Özellikle taraftara çok ihtiyacımız var. Onlarla birlikte çok güzel maçlar kazandık, bu maç da onlardan bir tanesi olabilir. Biz elimizden geleni yapacağız. Onların desteği bize çok güzel şeyler yaşattı. Yönetim, futbolcular, taraftar hep birlikte kenetlendiğimiz zaman güzel bir sonuç çıkartabiliriz." cümleleriyle ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...