Tgrt Haber
03 Ocak 2022 20:32

Trabzonspor sol bek transferini bitirdi!

Son dakika transfer haberi: Süper Lig'in ilk devresini 46 puanla lider tamamlayan Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Bordo-mavililer, Dinamo Batumi forması giyen Irakli Azarovi ile anlaşma sağladı.

Trabzonspor sol bek transferini bitirdi!
Trabzonspor,Irakli Azarovi,transfer

Süper Lig'in lideri Trabzonspor sezon sonu şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Bordo-mavililer bu hedef doğrultusudna Gürcistan 1. lig takımlarından Dinamo Batumi forması giyen 19 yaşındaki sol bek oyuncusu Irakli Azarovi ile anlaşma sağladı.

TRT Spor'un haberine göre; Trabzonspor Irakli Azarovi ile prensipte anlaştı. Bordo-mavililerin Polonyalı sol bek Puchacz için yaptığı teklifi Union Berlin geri çevirmişti. Bunun üzerine rotayı Gürcistan'a çeviren Fırtına, Iraklı Azarovi'nin transferi için oyuncu ve kulübü Dinamo Batumi ile prensipte anlaşmaya vardı. Oyuncu Trabzon'a davet edildi.

Genç futbolcu Gürcistan temsilcisiyle bu sezon çıktığı 7 resmi maçta 1 gol kaydetti. Azarovi, Jean Evrard Kouassi'den sonra Fırtına'nın kadrosuna kattığı ikinci isim olacak.

IRAKLİ AZAROVİ KİMDİR?

21 Ocak 2002 tarihinde Gürcistan'ın başkenti Batum'da doğdu. 19 yaşındadır. Futbola da şehrin ve ülkenin en büyük takımlarından Dinamo Tiflis alt yapısında başladı. Ocak ayında Dinamo Batumi'ye transfer oldu. Dinamo Tiflis'te 14, Dinamo Batumi'de ise 26 kez forma giydi. Bu karşılaşmalarda 2 gol 5 asist yaparak dikkat çekti. Gürcistan milli takımlarını tüm kategorilerde 31 kez terletip 2 gol sevinci yaşadı. Kariyerinde Gürcistan Kupası zaferi bulunuyor. Piyasa değeri ise 250 bin euro...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...