Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Ağustos 2021 13:52

Forvete Andreas Cornelius! Trabzonspor için imzaya geliyor... Son dakika transfer haberleri

Son dakika Trabzonspor transfer haberine göre; Fırtına uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğü forvet transferinde mutlu sona ulaştı. Trabzonspor yönetimi, uzun süredir uğraş verdiği Andres Cornelius transferini bitirmeye gidiyor. Ahmet Ağaoğlu ve ekibi, anlaşmaya son noktayı koyacak ve yıldız golcüyü Trabzon'a getirecek.

Forvete Andreas Cornelius! Trabzonspor için imzaya geliyor... Son dakika transfer haberleri
Abdullah Avcı,Andreas Cornelius,Trabzonspor

Fırtına sezon başında hücum hattına Fode Koita ve Gervinho'yu almıştı. Teknik direktör Abdullah Avcı ise net bir forvete ihtiyaç duyduğunu yönetime bildirmişti. Listesinin ilk sırasına da Andreas Cornelius'un ismini yazmıştı. Daha önce 2 defa askıya alınan bu transferde son günlerde büyük bir hareketlilik yaşandı. Karadeniz temsilcisi önce 28 yaşındaki golcünün kulübü Parma ile el sıkıştı ardından da oyuncuyla temaslarını sıklaştırdı. Sonuç olarak iki tarafı da ikna etmeyi başardı.

FORMAYI GİYDİ!

Trabzonspor'un yeni transferi Andreas Cornelius, Trabzonspor formasıyla Türkiye'ye doğru yola çıktı. (Sabah)

Forvete Andreas Cornelius! Trabzonspor için imzaya geliyor... Son dakika transfer haberleri

TRABZONSPOR RESMEN AÇIKLADI!

Trabzonspor, Andreas Cornelius transferini paylaştığı video ile duyurdu. Trabzonspor, Parma forması giyen Danimarkalı forvet Andreas Cornelius ile anlaşma sağladı. Bordo-mavili kulüp transferi sosyal medyada paylaştığı video ile duyurdu. 28 yaşındaki oyuncu ile 3+1 yıllık anlaşma sağlandığı ve futbolcunun özel uçakla Türkiye'ye gelmek üzere yola çıktığı belirtildi.

Forvete Andreas Cornelius! Trabzonspor için imzaya geliyor... Son dakika transfer haberleri

AHMET AĞAOĞLU: SÜREÇ OLUMLU

Trabzonspor Kulübü'nün kaldıracağı özel uçaktaki heyet İtalya'da bu transfere nokta koyacak. Parma ile son pürüzler giderilecek. Andreas Cornelius da dönüş uçağında olacak. Bordo-mavili ekibinin başkanı Ahmet Ağaoğlu da camianın merakla beklediği Andreas Cornelius transferiyle ilgili son bilgileri paylaştı. Ahmet Ağaoğlu, "Parma kulübü ile rakamsal konularda görüşmelerimiz sürüyor. Süreç olumlu şekilde devam ediyor." dedi. Heyecanla forvet transferini bekleyen boro-mavili camia bu sözlerle havalara uçtu.

BONSERVİSİ 5 MİLYON EURO

Trabzonspor'un Andreas Cornelius transferinin rakamları da ortaya çıktı. Fırtına, Danimarkalı yıldız için Parma'ya 5 milyon euro ödeyecek. Cornelius da 1.5 milyon euro maaş ve her yıl için 1 milyon euro imza parası alacak. Parma ile sadece taksitlendirme üzerinden pazarlıklar sürüyor.

ABDULLAH AVCI İLE GÖRÜŞTÜ

Tüm transferlerde olduğu gibi Abdullah Avcı, Andreas Cornelius ile de bir ön görüşme gerçekleştirdi. Deneyimli çalıştırıcı, 28 yaşındaki hücum oyuncusuna kulübün projelerini, takımın yapısını ve hedeflerini anlattı. Takımdaki dünya yıldızlarını sayarak "Gel sen de aralarına katıl" dedi.

ANLAŞMA 4 YILLIK

Ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio da Andreas Cornelius'un bordo-mavili takımla sözleşme imzalayacağını duyurdu. Twitter'da 1.3 milyon takipçisi olan Di Marzio "Cornelius, Türk kulübüyle 4 yıllık sözleşme imzalamaya yakın. Gelecak hafta Süper Lig başlayacak. Trabzonspor onu yetiştirmeye çalışıyor" yazdı.

GERVİNHO İLE TEKRAR BULUŞACAK

Trabzonspor, Andreas Cornelius ile birlikte Parma'dan ikinci transferini gerçekleştirmiş olacak. Böylece Gervinho ile Cornelius, İtalya'dan sonra Türkiye'de de aynı takımın formasını giyecekler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...