Tgrt Haber
29 Ocak 2022 20:29

Antalyaspor'dan Diego Costa bombası!

Son dakika transfer haberi: Daha önce kadrosuna Samir Nasri, Samuel Eto'o ve Lukas Podolski gibi yıldızları katan Antalyaspor'un, bonservisi elinde olan dünyaca ünlü golcü oyuncu Diego Costa ile görüştüğü öne sürüldü.

Antalyaspor'dan Diego Costa bombası!
Antalyaspor,Diego Costa

Bir yandan Galatasaray'ın peşinde olduğu Bafétimbi Gomis'ten haber bekleyen Antalyaspor'un transfer listesinde Diego Costa'nın da olduğu ortaya çıktı. Atletico Mineiro'dan ayrılarak bonservisini eline alan İspanyol futbolcunun transfer olması halinde maliyetinin büyük bölümünü kırmızı-beyazlı yönetime girmesi beklenen Rafy Ahmed'in karşılayacağı öğrenildi.

Enzo Crivelli ve Haji Wright'tan sezonun ilk yarısında beklenen katkıyı alamayan Antalyaspor, Samuel Eto'o ve Lukas Podolski'nin ardından ses getirecek bir golcüyü daha kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor.

Gol sorununu aşmayı planlayan Kırmızı-Beyazlılar, ilk olarak Bafétimbi Gomis'in kapısını çalarken, bir yandan da Diego Costa ile temas kurduğu öğrenildi. Brezilya takımı Atletico Mineiro'dan ayrılan ve bonservisi elinde bulunan Diego Costa ile ilk temasın kurulduğu ve pazarlıkların devam ettiği öne sürüldü.

MAAŞINI SPONSOR KARŞILAYACAK

Ajansspor'un haberine göre; Antalyaspor yönetimi, transferin gerçekleşmesi halinde İspanyol golcünün kaynağını da büyük ölçüde buldu. Merkezi Almanya'da olan bir spor malzemeleri markasının sahibi olan Rafy Ahmed'in, Diego Costa'nın maaşının büyük bölümünü karşılayacağı öğrenildi. Rafy Ahmed'in, Antalyaspor'da yönetim kuruluna gireceği ve bu transfer için çalışmaları kendisinin yürüttüğü de ortaya koyulan bilgiler arasında yer aldı.

İTALYANLAR GERİ ADIM ATTI

Yıldız futbolcunun transferi için ilk gündeme gelen takım ise İtalya Serie A'da kalma mücadelesi veren Salernitana oldu. 10 puanla ligin dibinde yer alan İtalyan ekibi, Fransız yıldız Franck Ribery'yi transfer ederek gündeme gelmişti. Diego Costa'yı da imza aşamasına getiren İtalyan temsilcisinin, golcü futbolcunun fiziksel olarak iyi durumda olmadığı gerekçesiyle transferini beklemeye aldığı aldığı iddia edildi. Cadiz'e de önerilen İspanyol futbolcu için olumlu karşılık alınmadığı ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...