Tgrt Haber
06 Temmuz 2022 10:11 - Güncelleme : 06 Temmuz 2022 10:44

Fransız devinden Abdülkadir Ömür teklifi

Trabzonspor transfer haberleri: Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bordo-mavililerde bir yandan da yıldız isimlere gelen teklifler değerlendiriliyor... Geçtiğimiz sezon şampiyonluğun mimarlarından olan Abdülkadir Ömür'e de Fransız devi kanca attı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Fransız devinden Abdülkadir Ömür teklifi
,Trabzonspor,transfer,Marsilya,Igor Tudor,Abdülkadir Ömür

Teknik direktörlüğe Galatasaray'ın eski hocası Igor Tudor'u getiren Marsilya, Abdülkadir Ömür için yeniden devrede... Hırvat hocanın 23 yaşındaki orta sahayı yakından takip ettiği ve kadrosunda görmeyi çok istediği belirtiliyor.

TRABZONSPOR SICAK BAKIYOR

Fotomaç'ın haberine göre; Trabzonspor'un 12 milyon Euro'luk teklife (210 milyon TL) sıcak baktığı öğrenilirken, teklifin resmiyete dökülmesi durumunda imzaların atılması bekleniyor. Ahmet Ağaoğlu'nun Marsilya'nın teklifini kabul edilmesi ve sonraki satıştan pay maddesinin eklenmesi bekleniyor.

AĞAOĞLU'NUN ABDÜLKADİR PİŞMANLIĞI

Başkan Ahmet Ağaoğlu, Abdülkadir için geçmişte gelen 23 milyon Euro'luk teklifi kabul etmediği için pişman olduğunu açıklamıştı.

Ağaoğlu yaptığı açıklamada, "Abdülkadir Ömür ile alakalı bir teklif gelmişti, reddettiğim için pişmanım. Yusuf Yazıcı'yı sattıktan 3 gün sonra Manchester City'den Abdülkadir'e 23 Milyon euroluk bir teklif geldi. Göndermek istemedim. Pişmanım" ifadelerini kullanmıştı.

Fransız devinden Abdülkadir Ömür teklifi

MENAJERİ RESMEN AÇIKLADI

Abdülkadir Ömür'ün menajeri Necdet Ergezen, geçtiğimiz hafta Akşam'a yaptığı açıklamada, "Abdülkadir 18 yaşından beri Avrupa takımları tarafından takip edilen bir oyuncu. Fransa'dan, İspanya'dan, Almanya'dan ilgi var. 2 yıldır yurt dışıyla ilgili sıcağız. Abdülkadir de yurt dışında kariyerine devam etmek istiyor. %100 hedef yurtdışı." ifadelerini kullanmıştı.

ŞAMPİYONLUĞA DEV KATKI SAĞLADI

Abdullah Avcı yönetiminde kendini bulan ve müthiş bir çıkış yakalayan Abdülkadir Ömür, kariyerinin en skorer sezonunu yaşamıştı. 1999 doğumlu orta saha çıktığı 33 Süper Lig maçında 7 gol 4 asistlik performans sergileyerek kilit maçlarda skoru takımı lehine çevirmeyi başarmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...