Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Kasım 2021 12:34

Futbolculuğu bırakıp boksörlüğe soyundular: Kırmızı kartlar havada uçtu

Ankara Amatör Küme U18 Gençler Ligi’nde karşı karşıya gelen Tigemspor-Akyurt Belediyespor’un oyuncuları futbolculuğu bırakıp boksörlüğe soyundular. Tekme ve yumrukların konuştuğu maçta 8 kırmızı kart çıkarken, 3 futbolcu yaralandı.

Futbolculuğu bırakıp boksörlüğe soyundular: Kırmızı kartlar havada uçtu
Ankara,Maç,Kavga,Kırmızı kart

Ankara Amatör Küme U18 Gençler Ligi’nde Tigemspor, sahasında Akyurt Belediyespor’u ağırladı. Kıran kıran geçen mücadelede son dakikalarında bastıran Tigemspor, Akyurt Belediyespor karşısında skoru 2-2’ye getirdi.
Uzatmalarda Akyurt Belediyespor attığı golle yeniden 3-2 öne geçmesiyle mücadele bu skorla tamamlandı.

FUTBOLCULUĞU BIRAKIP BOKSÖR OLDULAR

Maç sonunda iki rakip takımın futbolcuları arasında sözlü tartışma başladı. Tartışma kısa sürede yerini tekme ve yumruklu kavgaya bıraktı. Teknik ekip ve idareciler kavga eden futbolcuları ayırmak için sahaya girerken, olaylar polis müdahalesiyle yatıştırıldı. 3 sporcunun hafif yaralandığı kavga sonrasında iki takım da birbirlerinden şikayetçi olmadı.

KIRMIZI KARTLAR HAVADA UÇUŞTU

Karşılaşmanın hakemi Sabri Emre Tekin, maç sonunda çıkan olayları izleyerek soyunma odasına gitti. Her iki takım sorumlularını odasına çağıran Tekin, Tigemspor'dan 6, Akyurt Belediyespor ise 2 sporcuya kırmızı kart gösterdiğini tebliğ etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...