Tgrt Haber
21 Haziran 2022 08:30 - Güncelleme : 21 Haziran 2022 08:41

Galatasaray 6 numarasını Süper Lig'den buldu

Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından sportif direktör ve teknik direktör sorunlarını aşan Galatasaray'da Okan Buruk ile anlaşma sağlandı. Transfer çalışmalarına da hız veren Galatasaray, Antalyaspor forması giyen Fernando ile yakından ilgileniyor.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray 6 numarasını Süper Lig'den buldu
Fernando,Galatasaray,,transfer

Kısa süre önce Dursun Özbek'in yeniden başkanlığa seçildiği Galatasaray'da bir yandan yeni teknik adam çalışmaları sürerken, bir yandan da transfer konusunda hareketlilik yaşanıyor. Sportif diretör Sensibile ile yollarını ayıran sarı-kırmızılı kulüp, futbol direktörlüğü görevine Cenk Ergün'ü getirdi.

Teknik direktör Domenec Torrent ile fesih için anlaşılmasının ardından Okan Buruk'un resmen açıklanması bekleniyor.

FERNANDO'YA 1 MİLYON EURO

A Spor'un verdiği habere göre Galatasaray, Antalyaspor forması giyen Fernando için çalışmalara başlayacak. Habere göre Sarı kırmızılılar, önümüzdeki günlerde Fernando için Antalyaspor'a 1 milyon Euro'luk teklif yapacak.

Geçtiğimiz Ocak ayında Çin ekibi Beijing Guoan'dan Antalyaspor'a gelen orta saha oyuncusu, Akdeniz ekibi ile 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Brezilyalı oyuncu, Antalyaspor forması ile 18 maçta mücadele etti ve 4 gol attı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...