Tgrt Haber
28 Haziran 2022 08:29 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 08:45

Galatasaray, Adana Demirspor'un yıldızına kanca attı: Teklif ortaya çıktı

Galatasaray transfer haberleri: Sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Galatasaray'da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Transfer listesindeki isimlerle dört koldan görüşen sarı-kırmızılılarda Matias Vargas ısrarı sürüyor. İlk etapta Espanyol'a 3 milyon Euro'luk bir teklif yapan Cimbom, teknik direktör Okan Buruk'un da listesinde bulunan 25 yaşındaki oyuncu için teklifini artırdı. Süper Lig'i asist kralı olarak tamamlayan Arjantinli yıldızın transferini noktalamak isteyen Dursun Özbek yönetimi kesenin ağzını açtı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray, Adana Demirspor'un yıldızına kanca attı: Teklif ortaya çıktı
Adana Demirspor,Matias Vargas,Galatasaray,transfer,Okan Buruk

Teknik direktörlük koltuğuna efsane futbolcusu ve şampiyon apoletli Okan Buruk'u getiren Galatasaray, transferde bombaları bir bir patlatmaya hazırlanıyor.

Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna katarak Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye transfer çalımı atan sarı-kırmızılılar, gözünü hücum hattına çevirdi.

Hücum hattında değişikliğe gitmeyi planlayan sarı-kırmızılılar en az 1 golcü ve 1 skorer kanat takviyesi yapmak istiyor.

ASİST KRALININ PEŞİNE DÜŞTÜ

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Cimbom, geçtiğimiz sezonu Adana Demirspor'da kiralık olarak tamamlayan ve gösterdiği etkili performansla asist kralı olarak dikkatleri üzerine çeken Arjantinli Matias Vargas'ın peşine düştü.

Her iki kanatat ve 10 numara mevkisinde forma giyebilen Arjantinli futbolcunun transferine Okan Buruk'tan onay çıktı.

Adana Demirspor'daki performansıyla göz dolduran Vargas, Mario Balotelli ile birlikte Süper Lig'e damga vurdu. 13 asistle ligin asist kralı olmayı başaran yıldız oyuncu, transferin de gözdesi konumuna geldi.

Hücum alternatiflerini artırmayı amaçlayan Aslan, Matias Vargas için şartları zorluyor.

Galatasaray, Adana Demirspor'un yıldızına kanca attı: Teklif ortaya çıktı

TEKLİF YÜKSELTİLDİ!

Bonservisi İspanyol ekibi Espanyol'da olan 25 yaşındaki oyuncu için ilk olarak 3 milyon Euro'luk bir teklif sunan Galatasaray, teklifini yükseltti. İspanyol sitesi ElDesmarque, sarı-kırmızılıların Arjantinli futbolcu Vargas için 5 milyon Euro'luk bir teklif yapabileceğini öne sürdü.

10.5 MİLYON EURO...

Kariyerine 2017 yılında Velez Sarsfield formasıyla başlayan Vargas, gösterdiği performansla Espanyol'un dikkatini çekti. Tangocu yıldız, 2019 yılında Espanyol'a 10.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu.

25 yaşındaki futbolcunun, Espanyol ile sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Matias Vargas'ın güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olarak gösteriliyor...

Arjantinli oyuncu, ülkesinin milli takım formasını 2 kez terletti. (Fotomaç) 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...