Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Mart 2014 23:14 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Galatasaray, Akhisar Belediyespor maçı muhtemel 11'ler

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Akhisar Belediyespor'u konuk edecek. Maç saat 19:00'da başlayacak...

Galatasaray, Akhisar Belediyespor maçı muhtemel 11'ler
galatasaray, süper lig, akhisar, Galatasaray haberleri, Galatasaray,

Sarı-kırmızılı takım, ligde 35 puanla 5. sırada bulunan Ege temsilcisi karşısından sahadan galibiyetle ayrılarak, zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor. Türk Telekom Arena'daki karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.
MUHTEMEL 11 (4-3-3)
Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Telles, Melo, Ceyhun, Yekta, Burak, Drogba ve Sneijder.
EN BÜYÜK KOZ ARENA
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Akhisar Belediyespor maçı öncesinde takımının iç saha performansına güveniyor.  İtalyan teknik adam bu sezon maç kaybetmediği Türk Telekom Arena'da 3 puan alarak zirveye bir adım daha yaklaşma amacında.
Lider Fenerbahçe ile arasında 6 puan bulunan Galatasaray'da Akhisar Belediyespor maçı öncesi teknik direktör Roberto Mancini iç saha performanslarına güveniyor. Göreve geldiği günden bu yana Türk Telekom Arena'da 8 maç yapan sarı kırmızılılar 8 galibiyet aldı. Galatasaray bu maçlarda 20 gol atarken kalesinde yalnızca 4 gol gördü.
ANİ ATAKLARA UYARI
Tecrübeli çalıştırıcı, milli takımlardan dönen oyuncuların da katılımıyla gerçekleşen çalışmada özellikle kanat ataklarına dikkat edilmesi gerektiğini anlatıyor. Akhisar Belediyespor'un hızlı hücuma çıkan bir ekip olduğunu belirten Mancini, savunma oyuncularını uyardı. Hücuma çıkarken ani ataklara dikkat edilmesini isteyen İtalyan teknik adam Telles ile de özel olarak ilgilendi.
ORTA SAHAYA HAMİT VE UMUT GÜNDOĞAN ALTERNATİFİ
Orta sahada Selçuk İnan'ın sarı kart cezalısı olması Emre Çolak'ın sakatlığı Ceyhun Gülselam'a forma şansının doğmasına yol açtı. İtalyan teknik adamın üçlü orta sahadan vazgeçmesi beklenmezken, Hamit Altıntop ve Umut Gündoğan da kadroya girmesi muhtemel isimler arasında.
Sarı-kırmızılı takımda Felipe Melo ise sarı kart ceza ceza sınırında bulunuyor. Brezilyalı futbolcu Akhisar Belediyespor maçında sarı kart görmesi durumunda 25. haftadaki Kardemir Karabükspor maçında görev yapamayacak.
SABRİ Mİ VEYSEL Mİ?
Hakan Balta ve Gökhan Zan'ın iyileşmesiyle defanstaki alternatifleri artan Mancini, Semih-Chedjou ikilisinin son haftalardaki performansından memnun. Sağ bek için henüz kararını vermeyen İtalyan teknik direktör, Sabri ve Veysel arasında tercih yapacak.
Forvet hattını Burak, Sneijder ve Drogba'dan oluşturmayı hedefleyen Mancini, hücum oyuncularından özellikle maçın başında baskı yaparak skor avantajını ele geçirmelerini istiyor.
KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL SÜRPRİZLER
Diğer yandan Galatasaray, Akhisar Belediyespor maçı öncesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir organizasyon yapacak.  Arena'da bayan taraftarlara çeşitli sürprizlerin yapılacağı öğrenildi.
PANKARTLAR BURAK YILMAZ'A
Sarı kırmızılı yönetim ayrıca Çaykur Rizespor maçında yüzüne isabet eden Burak Yılmaz'ın ailesini maça davet etti. Galatasaraylı taraftarlar da Akhisar Belediyespor maçında Burak Yılmaz'a pankartlar hazırlayarak başarılı golcüye destek olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...