Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ağustos 2021 14:57

Galatasaray, Aliou Dieng'in peşinde! İşte yapılan teklif... Son dakika transfer haberleri

Son dakika Galatasaray transfer haberine göre; Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yeni sezona hazırlanan Galatasaray'da transfer operasyonu hızla devam ediyor. Eksik bölgelere yapılacak takviyelerle sezona iddialı bir başlangıç yapmak ve genç bir takım kurmak isteyen sarı-kırmızılılarda gözler orta saha transferine çevrildi. Galatasaraylı yöneticilerin, Al Ahly takımında forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Aliou Dieng için yeni bir teklif yaptığı ortaya çıktı.

Galatasaray, Aliou Dieng'in peşinde! İşte yapılan teklif... Son dakika transfer haberleri
Galatasaray,Aliou Dieng

Galatasaray'ın transfer listesinin başında yer alan, 6 ve 8 numara bölgelerinde görev yapan orta saha oyuncusu Aliou Dieng için flaş bir iddia gündeme geldi.

Mısır basınında yer alan haberde, Al-Ahly'ye yakın bir kaynağın Galatasaray'ın Aliou Dieng için Al-Ahly'ye 5.5 milyon dolarlık resmi transfer teklifi yaptığını duyurdu. Al-Ahly'nin ilk yılın ardından bir sonraki satıştan %20 pay, ondan sonraki herhangi bir sezon sonrası satışından ise %15 pay istediği belirtildi.

Öte yandan Aliou Dieng'in transferi için kulüplerin son 48 saat içerisinde yoğun şekilde görüştüğü belirtilirken, 23 yaşındaki futbolcunun geleceğiyle ilgili kararı kulübüne bıraktığı belirtildi. Geçtiğimiz sezon takımında 36 resmi maçta forma giyen Aliou Dieng 1 gol atıp, 4 asist yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...