Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ocak 2022 20:11

Galatasaray, Amadou Diawara transferini bitiriyor!

Son dakika transfer haberi: Süper Lig'de transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da yeni gelişmeleri yaşanıyor... Sarı-kırmızılılar, Roma'nın yıldız orta saha oyuncusu Amadou Diawara için Valencia ile transfer yarışına girmişti. İtalyan basını; Cimbom'un, Roma'nın istediği rakamı vermeyi kabul ettiğini duyurdu.

Galatasaray, Amadou Diawara transferini bitiriyor!
Galatasaray,Roma,Amadou Diawara

Süper Lig'de ikinci devre için çıkış yakalamak isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılılar, Roma'nın yıldızı futbolcusu Amadou Diawara için Valencia ile transfer yarışına girmişti. İtalya'dan Galatasaray'ın Amadou Diawara transferi ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

8 MİLYON EURO'YA BİTEBİLİR!

İtalyan basını, Roma'nın orta sahadaki yıldızı Diawara'nın takımdan gönderileceğini sayfalarına taşırken Valencia ve Galatasaray'ın bu transferde yarıştığını belirtti. Haberde; Galatasaray'ın 8 milyon Euro değer biçilen Diawara için oldukça istekli olduğu ifade edilirken, bu rakamı ödemeye razı oldukları da belirtildi.

Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan yıldız oyuncunun Roma ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...