Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Ağustos 2022 15:07 - Güncelleme : 02 Ağustos 2022 16:47

Son dakika! Galatasaray, Aytaç Kara ile yollarını ayırdı

Son dakika haberi: Galatasaray, Aytaç Kara'nın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Aytaç Kara'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Son dakika! Galatasaray, Aytaç Kara ile yollarını ayırdı
Galatasaray,Aytaç Kara

Galatasaray 2021-2022 sezonu başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Aytaç Kara'da yeni gelişme yaşandı. Transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un kadroda düşünmediği 29 yaşındaki orta saha oyuncusu ile yolları ayırdı.

Sarı kırmızılı takım 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Aytaç Kara'nın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.

GEÇTİĞİMİZ SEZON KİRALANMIŞTI

Kara, geçtiğimiz sezonun devre arasında Göztepe 'ye kiralanmış, sezonun sona ermesiyle birlikte Aytaç Kara takıma geri dönmüştü.

Aytaç Kara, geçen sezon 20 maça çıkıp 1 asistlik performansla oynadı.

Galatasaray Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcumuz Aytaç Kara’nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşma gereği futbolcu mevcut alacaklarından feragat etmiştir."

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1554438316581437441

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...