Tgrt Haber
16 Nisan 2014 20:56

Galatasaray, Bursaspor maçı ilk yarı özeti geniş özeti Bursaspor 2, Galatasaray 1

Galatasaray, Bursaspor maçı ilk yarı özeti geniş özeti Bursaspor 2, Galatasaray 1. İlk yarıda Bursaspor ilk 35 dakikada 2 golü bulurken Galatasaray'ın golü ise Sneijder'den geldi. İşte Bursaspor Galatasaray maçının ilk yarısının geniş özeti ve maçtan canlı dakikalar. Galatasaray, Burasspor maçı canlı izlemek isteyenler haberimizde detayları bulabilir.

Galatasaray, Bursaspor maçı ilk yarı özeti geniş özeti Bursaspor 2, Galatasaray 1
Bursaspor Galatasaray maçı,Bursaspor Galatasaray,Bursaspor maça,Galatasaray maçı,maç haberleri,haberler

Galatasaray, Bursaspor maçı ilk yarı özeti geniş özeti Bursaspor 2, Galatasaray 1. İlk yarıda Bursaspor ilk 35 dakikada 2 golü bulurken Galatasaray'ın golü ise Sneijder'den geldi. İşte Bursaspor Galatasaray maçının ilk yarısının geniş özeti ve maçtan canlı dakikalar. Galatasaray, Burasspor maçı canlı izlemek isteyenler haberimizde detayları bulabilir. Bursaspor ve Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Spor Toto Süper Lig'de kötü gidişine bir türlü dur diyemeyen Galatasaray ile Avrupa'ya gitmek için kupayı kazanması gereken Bursaspor 16 Nisan Çarşamba akşamı Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Bursaspor Galatasaray maçı (CANLI) Galatasaray Bursaspor maçı detayları haberimizde. Bursaspor Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?  Saat 20:00'da başlayacak mücadele ATV'den canlı yayınlanacak. Bursaspor Kulübü, Galatasaray ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş maçı bilet fiyatlarını açıkladı. Galatasaray seyircisi için ayrılan tribün biletleri 800 TL'den satışa çıkıyor. Hakem İlker Meral'in yöneteceği ve saat 20:00'de başlayacak olan karşılaşmayı tgrthaber.com.tr farkı ile canlı olarak takip edebilirsiniz.

Galatasaray, Bursaspor maçı ilk yarı özeti geniş özeti Bursaspor 2, Galatasaray 1

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...