Tgrt Haber
31 Temmuz 2022 12:25 - Güncelleme : 31 Temmuz 2022 12:33

Galatasaray, Edinson Cavani için devreye girdi

Galatasaray, dünyaca ünlü futbolcu Edinson Cavani için harekete geçti. Uruguay basınında yer alan haberlere göre sarı-kırmızılılar Arjantin ekibi Boca Juniors'ın ve İspanya ekibi Villareal'lin transfer etmek istediği Uruguaylı golcü için devreye girdi. Önceliği Avrupa'da kalmak olan Cavani'nin Galatasaray'ı veya Villareal'i tercih edeceği iddia edildi.

Galatasaray, Edinson Cavani için devreye girdi
edinson cavani,galatarasay

Galatasaray yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Haris Seferovic’i kiralayan ve Ali Akman’la da anlaşan Sarı-Kırmızılı takımın yeni bir golcü transferi daha yapacağı iddia edildi.

Uruguay'ın El Observador gazetesinin haberine göre Galatasaray, Edinson Cavani için nabız yokladı.

ASLAN CAVANİ İÇİN DEVREDE

Boca Juniors'ın da transfer etmek istediği Cavani için İspanyol ekibi Villarreal’in de devreye girdiği belirtilen haberde 35 yaşındaki golcü oyuncunun önceliğinin kariyerine Avrupa’da devam etmek olduğu belirtildi.

Galatasaray, Edinson Cavani için devreye girdi

Avrupa’dan gitmeyi istemediği belirtilen Uruguaylı futbolcunun Galatasaray ve Villarreal'den birisini tercih edeceği iddia edildi.

Geçen sezon İngiliz ekibi Manchester United’da forma giyen Edinson Cavani, çıktığı 20 maçta 2 gol atarken bir de asist yaptı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...