Tgrt Haber
05 Temmuz 2022 08:37 - Güncelleme : 05 Temmuz 2022 09:09

Galatasaray efsanesinin yeni adresi belli oldu!

Geçtiğimiz günlerde ekibimi hazırlıyorum, Fatih Terim ile de konuştum ve başlıyorum açıklamalarında bulunan Selçuk İnan'ın ilk antrenörlük deneyimini yapacağı kulüp şaşırttı. Daha önce beraber çalıştığı Hırvat teknik adam Igor Tudor'un yanına gitmeye hazırlanan Selçuk İnan, Avrupa devinde görev almak için yola çıktı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray efsanesinin yeni adresi belli oldu!
Selçuk İnan,Fatih Terim,Marsilya,Igor Tudor,Galatasaray

Selçuk İnan kariyerinde önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Futbolu bıraktıktan sonra Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Selçuk İnan, ilk antrenörlük deneyimini Galatasaray'da yaşamıştı.

Selçuk İnan'ın bir süre daha yardımcı antrenörlük görevine devam edeceği ve ardından teknik direktörlük için adımlar atmaya başlayacağı belirtildi.

BOMBA İDDİA: IGOR TUDOR'UN YANINA GİDİYOR!

Selçuk İnan'ın yeni takımıyla ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Habere göre Selçuk İnan, Marsilya'nın başına geçen Igor Tudor'un yardımcısı olacak. Igor Tudor'un eski öğrencisi Selçuk İnan'a teklif götürdüğü ve genç futbol adamının bu teklifi kabul ettiği belirtildi.

Galatasaray efsanesinin yeni adresi belli oldu!

Son dakika pürüzü yaşanmaması halinde Selçuk İnan'ın Marsilya'ya imza atacağı ve yeni sezonda Igor Tudor'un yardımcısı olacağı belirtildi.

Fransa Ligue 1'i ikinci sırada tamamlayıp Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma hakkını elde eden Marsilya'da Selçuk İnan, Avrupa'nın bir numaralı organizasyonunda antrenör olarak boy gösterecek.

Marsilya'da Cengiz Ünder ve Bartuğ Elmaz gibi Türk futbolcular da forma giyiyor... (Akşam)

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...