Tgrt Haber
28 Ağustos 2021 07:35

Galatasaray, Falcao’dan kurtuluyor! Prensip anlaşmasına vardı

Galatasaray, Kolombiyalı oyuncudan kurtuluyor. Yıllık 8 milyon euroluk maliyeti ve sıkça yaşadığı sakatlıklar yüzünden takımda istenmeyen adam hâline gelen golcü futbolcu ABD’den Inter Miami ile prensip anlaşmasına vardı.

Galatasaray, Falcao’dan kurtuluyor! Prensip anlaşmasına vardı
radamel falcao,galatasaray,inter miami

Türkiye Gazetesinden Yalımcan Sarpelin haberine göre Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao, ABD’den Inter Miami ile prensip anlaşmasına vardı.

BAŞKA GOLCÜ ALINACAK

Galatasaray son olarak Morutan’ı transfer ederek kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Sarı kırmızılılar UEFA gruplarına 2 Eylül’de listeleri vermeden ilk on bir seviyesinde iki ismi daha renklerine katmak amacında. Ancak şu ana kadar dokuz resmi transfer yapan Aslan kadrosundan da bazı yıldızları yollamak zorunda. Gidecek listesinin en başında da Radamel Falcao var. Burak Elmas’ın açıkladığına göre Kolombiyalı yıldızın Cimbom’a senelik maliyeti 9,5 milyon dolar yani yaklaşık 8 milyon euro.

ARADAKİ FARKI ÖDEYİN

Geçtiğimiz haftalarda oyuncunun menajerine Falcao’ya kulüp bulması talimatı verilmişti. Yaşanan bu gelişme üzerine sözleşmesinin son senesindeki 35 yaşındaki yıldız, uzun süredir kendisiyle ilgilenen Inter Miami ile görüşmelere başladı. Amerikan takımıyla prensipte anlaşan Falcao, Galatasaray’dan aradaki ücret farkını talep ediyor. Eğer Aslan bu noktada Falcao ile uzlaşma sağlayabilirse birkaç gün içinde hem yabancı kontenjanında hem de harcama limitinde önemli bir yer açmış olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...