Tgrt Haber
27 Ağustos 2021 21:03

Galatasaray'dan Abdou Harroui hamlesi! Gedson Fernandes'in alternatifi... Son dakika transfer haberleri...

Son dakika Galatasaray transfer haberine göre; Süper Lig'e 2'de 2 ile başlayan Galatasaray, UEFA Avrupa ligi play-off turunda da Randers'ı eleyerek gruplara kalmayı başardı. Sarı-kırmızılılarda bir yandan da transfer çalışmaları son sürat sürüyor. Gedson Fernandes için Benfica'nın inadını kıramayan Cimbom, bekleme kararı alırken, Portekizli futbolcunun alternatifini de buldu. Galatasaray, Fernandes transferini bitiremezse Abdou Harroui'yi kadrosuna katacak.

Galatasaray'dan Abdou Harroui hamlesi! Gedson Fernandes'in alternatifi... Son dakika transfer haberleri...
Gedson Fernandes,Galatasaray,Sparta Rotterdam,Abdou Harroui

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalan ve Gedson Fernandes transferinde ısrarcı olan Galatasaray, Sparta Rotterdam'ın 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Abdou Harroui'nin transferi için kulübü ile görüşmelere başladı. Oyuncu tarafı ile görüşmeler olumlu yönde ilerliyor.

Orta saha pozisyonuna transfer yapmak isteyen Galatasaray, Fas ve Hollanda vatandaşlığı bulunan Abdou Harroui için harekete geçti. Ajansspor'un haberine göre sarı-kırmızılılar, sözleşmesi 30 Haziran 2022 tarihinde sona erecek futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Görüşmeler olumlu sürüyor.

Merkez orta sahanın dışında sağ açık ve önlibero pozisyonlarında oynayabilen 1.82 boyundaki futbolcunun güncel transfer piyasa değeri ise 3.5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

FATİH TERİM SİNYALİ VERMİŞTİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Randers maçının ardından yaptığı açıklamada, "Gedson Fernandes'i son ana kadar bekleyeceğiz ama olmazsa alternatiflerimiz var" demişti. Terim'in listesindeki alternatifler arasında yer alan Harroui, Gedson Fernandes transferi gerçekleşmezse sarı-kırmızılı takımın yolunu tutabilir.

GEDSON'UN ALTERNATİFİ

Gedson Fernandes transferi gerçekleşmezse futbolcu alternatif olarak düşünülüyor. Kulübü oyuncunun kesinlikle ayrılacağını açıklamıştı. Kariyerinde 158 maça çıkan Harroui, 34 gol atarken 21 de asiste imza attı. Hollanda Ligi'nde ise 60 maça çıktı. 10 gol ve 12 asist üretti. Futbolcu, Hollanda U21 Takımı formasını da giyiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...