Tgrt Haber
08 Ocak 2022 07:20

Galatasaray’ın kolu kanadı kırık: Giresun maçı öncesi 10 eksik

Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak isteyen Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim kadro kurmakta zorlanıyor.

Galatasaray’ın kolu kanadı kırık: Giresun maçı öncesi 10 eksik
galatasaray,,giresunspor,,süper lig,,maç,

Ligin ilk yarsını 10’uncu sırada tamamlayan Galatasaray, Giresunspor maçıyla kendisine yeni bir sayfa açmak istiyor. Ancak ikinci yarının ilk maçı öncesinde sarı kırmızılı takımda tam 10 eksik var. Kaleci Muslera ve golcü Diagne’nin sakat, Taylan, Alpaslan, Fatih, Aanhlolt’un hasta, Marcao ile Kerem’in cezalı, Feghouli ve Mustafa’nın millî takımlarında olduğu haftada teknik heyet on biri kurmakta bir hayli zorlanıyor. Ayrıca sakatlıktan yeni kurtulan Luyindama'nın 90 dakikayı çıkarması zor görünüyor.

KARAKTER KOYUN

Eksiğin bu kadar çok olduğu mücadele öncesi Fatih Terim altyapıdan Bartuğ ve Kaan Arslan’ı da kadroya dâhil edecek. Terim, içinde bulundukları duruma rağmen oyuncularıyla yaptığı toplantıda “Her şeye rağmen mazeret üretmeyeceğiz, işimize bakacağız. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmalıyız. Puan tablosu ortada. Bizim için bundan sonra her maç final niteliğinde. Tekrar yukarlara çıkmak, seneye Avrupa’da olabilmek için mücadele edeceğiz. Sizden isteğim, sahaya karakter koymanız” dedi.

MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray: İsmail, Boey, Nelsson, Luyindama, Ömer, Aytaç, Morutan, Cicaldau, Berkan, Barış, Halil,
Sakat: Muslera, Diagne Cezalı: Marcao, Kerem

Giresunspor: Okan, Zeki, Flavio, Perez, Aziz, Hayrullah, Traore, Suleymanov, Diabate, Serginho, Balde,

Sakat: Erol Can Cezalı: Diarra

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...