Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ağustos 2022 09:55 - Güncelleme : 13 Ağustos 2022 17:06

Galatasaray dünya yıldızı için Manchester United ile yarışıyor

Transferde hız kesmeyen Galatasaray, dünyaca ünlü santraforun peşinde. Fransız ekibi PSG’nin yıldız forveti Mauro Icardi’yi transfer etmek isteyen Sarı-Kırmızılıların bu transferde dev bir rakibi var. Aslan, Icardi için İngiliz devi Manchester United ile yarışacak.

Galatasaray dünya yıldızı için Manchester United ile yarışıyor
galatasaray,transfer,mauro ıcardi,manchester united

Süper Lig’e 3 puanla başlayan Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Yıldız isimleri art arda transfer eden Sarı-Kırmızılılar, dünyaca ünlü bir yıldızı daha kadrosuna katmak istiyor.

TyC Sports’ta yer alan haberde Galatasaray’ın, teknik direktör Cristophe Galtier’in takım bulmasını söylediği ve Paris Saint Germen’den (PSG) ayrılması beklenen Arjantinli santrfor Mauro Icardi’nin transferi için görüşmelere başladığı iddia edildi. Galatasaray’ın transfer etmek istediği 29 yaşındaki Arjantinli forvet için Premier Lig ekibi Manchester United’ın da devrede olduğu belirtildi.

KİRALAMA TEKLİFİ

Icardi için uzun zamandır devrede olduğu belirtilen Galatasaray’ın, bu süreçte oyuncunun menajeri Wanda Nara ile 3 görüşme yaptığı ifade edildi.

Kiralama teklifi yapılan Fransız devi PSG ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Icardi için maaşının bir kısmının ödenmesi önerisinde bulunulduğu öğrenildi.

Öte yandan PSG’nin ligdeki ilk karşılaşmasında Icardi kadroya alınmamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...