Tgrt Haber
03 Ağustos 2022 12:35 - Güncelleme : 03 Ağustos 2022 12:46

Galatasaray İsveçli golcü için harekete geçti! Bonservisi elinde, 4 rakip var

Galatasaray transfer haberleri: Son günlerde transferde atağa geçen Galatasaray, yeni bir golcü için düğmeye bastı. Forvete takviye güç isteyen Sarı-Kırmızılıların Spartak Moskova'dan ayrılan Jordan Larsson ile ilgilendiği iddia edildi. İsveçli futbolcunun transferinde Galatasaray’a 4 rakip bulunuyor.

Galatasaray İsveçli golcü için harekete geçti! Bonservisi elinde, 4 rakip var
galatasaray,transfer,jordan larsson

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam eden Galatasaray, en son Fredrik Midtsjö ile 3 yıllık sözleşme imzalayarak kadrosuna kattı. Lucas Torreira için de İngiliz kulübü Arsenal ile anlaşan Sarı-Kırmızılılar, transferi kısa süre bitirmeyi planlarken Uruguaylı orta sahanın İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Lucas Torreira için geri sayıma geçen Galatasaray, Mbaye Diagne ve Mostafa Mohamed ile yollarını ayırmasının ardından forvet takviyesi için de düğmeye bastı. Bafetimbi Gomis'in belirsiz geleceği nedeniyle Galatasaray’ın Haris Seferovic sonrası 1 ya da 2 forvet takviyesi yapması bekleniyor.

Galatasaray’ın golcü arayışı devam ederken İsveç basınından Sarı-Kırmızılılarla ilgili İsveç basınından bir transfer iddiası geldi.

ASLAN İSVEÇLİ GOLCÜNÜN PEŞİNDE

Aspor.com.tr’den Mert Kılıç'ın aftonbladet.se'den aktardığı habere göre; Galatasaray, Spartak Moskova ile sözleşme süresinin bitmesinin ardından takımdan ayrılan ve bonservisini elinde bulunduran İsveçli futbolcu Jordan Larsson'u gündemine aldı.

Haberde Sarı-Kırmızılıların yanı sıra 4 kulübün daha İsveçli golcü futbolcu ile ilgilendiği aktarılırken bu takımların İngiliz ekibi Nottingham Forest, Yunanistan takımı Olympiakos, İsviçre kulübü Basel ve İspanyol ekibi Mallorca olduğu belirtildi.

JORDAN LARSSON KİMDİR?

Carl Henrik Jordan Larsson, Hollanda'nın Rotterdam kentinde 20 Haziran 1997 tarihinde dünyaya geldi.

İsveçli golcü futbola İspanyol devi Barcelona altyapısında başladı. Larsson, 2012 yılında altyapısında da forma giydiği Högaborg ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Helsingborg, NEC Nijmegen ve Norrköping kulüplerinde de forma giyen 25 yaşındaki forvet, 4 milyon Euro bonservis bedeliyle 2019 yılında Spartak Moskova'ya transfer oldu.

Geçtiğimiz sezon AIK'te kiralık olarak forma giyen Larsson, sezonun sona ermesiyle birlikte Rus ekibinden ayrıldı.

1.75 boyundaki santrfor, 7 kez terlettiği İsveç milli takım formasıyla 1 gole imza attı.

güncel piyasa değeri ise 8 milyon Euro olan Jordan Larsson, bonservisini elinde bulunduruyor

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...