Tgrt Haber
15 Temmuz 2021 12:36

Galatasaray Kurzawa'da geri sayıma geçti! Son dakika transfer haberleri...

Son dakika transfer haberine göre; Bir yandan Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda oynayacağı PSV maçına hazırlanan Galatasaray, diğer taraftan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılıların, bir süre önce gündemine aldığı PSG’nin Fransız sol beki Kurzawa'da mutlu sona çok yaklaştığı öğrenildi. Fransız ekibinden oyuncunun sağlık raporlarını isteyen Galatasaray'ın transferi kısa süre içinde noktalayacağı belirtildi.

Galatasaray Kurzawa'da geri sayıma geçti! Son dakika transfer haberleri...
Layvin Kurzawa,Galatasaray,PSG

Galatasaray, PSG'de forma giyen sol kanat oyuncusu Kurzawa için günleri sayıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in isteği doğrultusunda sol bek transferini bir an önce sonlandırmak isteyen G.Saray'ın hem Kurzawa hem de kulübü PSG ile yaptığı görüşmelerde mutlu sona ulaştığı iddia edildi. Takvim'in haberine göre; sarı-kırmızılılar, tecrübeli oyuncu için PSG'den sağlık raporlarını istedi.

Geçen sezon bir çok maçı sakatlığından dolayı kaçıran Kurzawa'nın raporları temiz gelirse oyuncu son kez İstanbul'da sağlık kontrolünden geçirilecek. 21 Temmuz'da oynayacağı PSV maçına 24 saat kala kadrosuna iki oyuncu ekleme şansı olan Galatasaray, bu tarihe kadar kadrosuna bir sol beki katmayı hedefliyor.

KURZAWA KİMDİR?

Layvin Kurzawa, 4 Eylül 1992 tarihinde Fransa'da dünyaya geldi. 

Futbola 1996 senesinde Stade Raphaëlois altyapısında başlayan Kurzawa, 2007 senesinde Monaco altyapısına geçti. 

İlk profesyonel müsabakasına Monaco B ile çıktı. İlk profesyonel sözleşmesini de 2010 senesinde Monaco ile imzaladı. 2010-15 yılları arasında Monaco'da 75 maçta forma şansı bulan Kurzawa, mevkii yüzünden fazla gol şansı bulamasa da 6 kez rakip ağları havalandırmayı başardı.

Burada sergilediği performansıyla dünya devlerinin dikkatini çekmeyi başaran genç sporcu, senesinde Fransa'nın köklü kulüplerinden Paris Saint-Germain'e transfer oldu. 

Ayrıca Layvin Kurzawa, 2014 senesinden bu yana Fransa Milli Takımı forması giymektedir. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...