Tgrt Haber
01 Eylül 2021 19:24

Galatasaray, Marcao'nun cezasını açıkladı!

Galatasaray, sezonun ilk lig maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na fiziksel saldırısı nedeniyle kırmızı kart gören ve PFDK tarafından 8 maç ceza alan Marcao ile ilgili resmi siteden bir açıklama yayınladı.

Galatasaray, Marcao'nun cezasını açıkladı!
Galatasaray,Kerem Aktürkoğlu,PFDK,Marcao,Fatih Terim,UEFA

Kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Marcos de Nascimento Teixeira’ya GZT Giresunspor-Galatasaray A.Ş. maçında yaptığı disiplin cezası gereken hareketleri nedeniyle, Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu'nca alınan kararla 150.000 Euro tutarında para cezası verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

TAKIMA DÖNMEYE HAZIRLANIYOR!

Galatasaray'da takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu ile saha içerisinde yaşadığı gerginliğin ardından süresiz kadro dışı kalan ve PFDK'dan 8 maç ceza alan Marcao, takıma geri dönmeye hazırlanıyor.

Avrupa kulüplerinden beklenilen seviyede teklifler gelmeyen Marcao'nun 8 Eylül'de transfer tahtasının kapanmasının ardından A takım idmanlarına dahil edileceği belirtildi. Galatasaray'ın en değerli oyuncularından biri olarak görülen Marcao'nun UEFA listesine de yazılacağı ve sarı kırmızılı takımın Avrupa müsabakalarında forma giyeceği aktarıldı. Brezilyalı futbolcunun takıma geri dönmek için Fatih Terim'den izin istediği ve Terim'in de konuyla ilgili olarak futbolcusuyla bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

Galatasaray'da Marcao, Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı gerginlik sonrasında milli futbolcu, ailesi ve tüm kamuoyundan özür dilemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...