Tgrt Haber
05 Temmuz 2022 12:01 - Güncelleme : 05 Temmuz 2022 12:12

Galatasaray PSG’li yıldızla anlaştı

Galatasaray, Fransız ekibi PSG’de forma giyen orta saha oyuncusu İdrissa Gueye ile prensipte anlaştı.

Galatasaray PSG’li yıldızla anlaştı
idrissa gana gueye,galatasaray transfer

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk’un isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. Öncelikli olarak orta sahaya 2 transfer yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, rotayı Fransa'ya çevirdi.

GALATASARAY İDRİSSA GUEYE İLE PRENSİPTE ANLAŞTI

Fanatik’in aktardığı habere göre, bir süredir PSG’de forma giyen İdrissa Gueye ile temas halinde olan Galatasaray, yaptığı transfer görüşmeleri sonrası 32 yaşındaki futbolcu ile prensip anlaşmasına vardı. Senegalli futbolcu ile ücret konusunda anlaşma sağlanmadığını ancak olası transfer ve çeşitli detaylarda el sıkışıldığını belirten kulübe yakın kaynaklar, yıllık maaş konusunda da oyuncuyla mutabakatın çok uzak olmadığını belirtiyor.

PSG İLE PAZARLIKLAR BAŞLADI

Gueye'den alınan yeşil ışık sonrası Galatasaray yönetimi PSG ile temasa geçti. Fransız ekibi ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan Gueye’nin bonservisi için kulübü ile pazarlıklar başladı.

Galatasaray PSG’li yıldızla anlaştı

GUEYE’YE 8 NUMARA GÖREVİ

Transferin gerçekleşmesi halinde teknik direktör Okan Buruk’un saha içi planının da hazır olduğu öğrenildi. Buruk’un yeni sezon planlamasında Gueye’yi daha çok 8 numara olarak düşündüğü belirtildi.

Gueye’nin yanın bir de ön libero almayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, böylece geçtiğimiz sezon zayıf kalan bölgesini güçlendirerek rakiplerin karşı üstünlük kurmayı hedefliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...