Tgrt Haber
15 Temmuz 2021 14:06

Galatasaray Rachid Ghezzal'ı kaptı! İşte ödenecek rakam... | Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Sarı-kırmızılılar, geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Rachid Ghezzal için girişimlere başlamıştı. Cimbom, Cezayirli yıldızla maaş konusunda, bonservisine sahip olan Leicester City ile de ödenecek tutar konusunda anlaşma sağladı.

Galatasaray Rachid Ghezzal'ı kaptı! İşte ödenecek rakam... | Son dakika transfer haberleri
Rachid Ghezzal,Galatasaray,Beşiktaş,Leicester City

Uzun süre ilgilendiği Salih Uçan'ı Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray, rövanşı Rachid Ghezzal ile almak istiyor. Geçen sezonu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren ve siyah-beyazlıların bu yıl da kadrosunda görmek istediği Ghezzal'a kanca atan Aslan, transferde mutlu sona ulaştı. Cimbom, Cezayirli oyuncu ve bonservisine sahip Leicester City ile el sıkıştı. Yılın transferinin resmiyet kazanması artık an meselesi...

İSTANBUL'DA ZİRVE

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve yönetici Işıtan Gün geçen hafta telefonda konuştukları yıldız futbolcunun menajeri Anouir Fazuli ile İstanbul'da önceki akşam yüz yüze bir görüşme gerçekleştirdi. Başarılı sağ kanat, 2.5 milyon euro garanti para ve artı performans bonusları içeren teklife sonunda 'Evet' dedi. Galatasaray'la Beşiktaş'ın Ghezzal'a teklifleri arasında 1 milyon Euro'ya yakın fark olduğu öğrenildi.

LEICESTER CITY'YE 2 MİLYON EURO PEŞİN

29 yaşındaki oyuncuyla anlaşan Aslan, İngiliz futbol piyasasına hakim Işıtan Gün'ün çabalarıyla Leicester City'yi de 2 milyon euro peşin ve bir sonraki yıl 1 milyon euro taksit bonservis bedeline ikna etmeyi başardı.

Orta sahanın hem sağında hem ortasında hem de solunda forma giyen Rachid Ghezzal, kariyeri boyunca çıktığı 233 maçta 28 gol atarken 43 de gol pası verdi. 29 yaşındaki futbolcu Fransa U20 Milli Takımı ile 4 karşılaşmada görev yaparken, Cezayir A Milli Takımı ile ise 19 mücadelede sahada yer aldı. Ghezzal için bugüne kadar 14 milyon euro bonservis ödemesi yapıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...