Tgrt Haber
30 Ocak 2022 16:37

Galatasaray rotayı Barcelona'ya çevirdi: Bedelsiz geliyor

Galatasaray, Fernando Muslera’nın sakalığı sonrası kaleci arayışına girdi. Sarı-kırmızılı ekip aradığı file bekçisini İspanyol ekiplerinden Barcelona’da buldu. Barcelona’nın B takımında forma giyen 22 yaşındaki Inaki Pena’yı kadrosuna kattı.

Galatasaray rotayı Barcelona'ya çevirdi: Bedelsiz geliyor
Galatasaray,,Barcelona,,Fernando Muslera,

Fernando Muslera’nın sakatlığı sonrası Galatasaray kaleci arayışına girdi. Muslera’nın yerine kaleye geçen Fatih Öztürk ve İsmail Çepe istenilen performansı gösteremeyince, sarı-kırmızılı ekip rotayı yurt dışına çevirdi.

BEDELSİZ GELİYOR!

Galatasaray, Barcelona B forması giyen 22 yaşındaki kaleci Inaki Pena’ya yöneldi. Kiralık olarak takıma kattığı Pena için Galatasaray’ın herhangi bir kiralama bedeli ödemeyeceği öğrenildi. 22 yaşındaki genç İspanyol kaleci yarın akşam saatlerinde İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez'in Inaki Pena'yı gelecek sezon A takım kadrosuna dahil edeceği öğrenildi.

Galatasaray rotayı Barcelona'ya çevirdi: Bedelsiz geliyor
22 yaşındaki genç İspanyol kaleci yarın akşam saatlerinde İstanbul’a gelmesi bekleniyor

INAKİ PENA KİMDİR?

1999 Alicante doğumlu Inaki Pena futbola Villarreal altyapısında başladı. Pena, 13 yaşındayken Barcelona altyapısına geçen genç file bekçisi 10 yıldır Katalan ekibi için oynuyor. 1.84 boyundaki Pena bugüne kadar ülkesi adına hemen hemen tüm alt yaş kategorilerinde forma giydi. Pena son olarak U21 takımında da 1 maça çıktı.

Pena, Barcelona'da resmi maçlarda hiç A takım forması giymedi. Bugüne kadar A takım ile yalnızca birkaç hazırlık maçına çıkan futbolcu bunların ilkini 2020 yazında Gimnastic Tarragona karşısında yaşadı. Barcelona B ile bu sezon 9 maça çıkan genç futbolcu kalesinde 8 gol gördü. Pena bu maçların 4'ünde kalesini gole kapatmayı başardı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...