Tgrt Haber
13 Kasım 2021 07:37

Galatasaray transferde rotayı belirledi: Afrika tedbiri

Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele edecek olan Feghouli, Diagne ve Mustafa'ya alternatif arayan sarı kırmızılılar Rumen Dennis Man için harekete geçecek

Galatasaray transferde rotayı belirledi: Afrika tedbiri
dennis man,,galatasaray,,transfer,,fatih terim,

Ara transfer dönemi yaklaşırken Galatasaray'ın rotası belli oldu. Sık sık bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapan Başkan Burak Elmas ve Fatih Terim listeyi belirledi.

GEDSON VE İRFAN CAN

Orta saha için Gedson Fernandes, kale için ise İrfan Can Eğribayat isimleri öncelik olarak belirlenirken kısa sürede harekete geçileceği öğrenildi. Ancak acil ihtiyaçların yanı sıra gidişata göre de yapılabilecek hamleler üzerinde de görüşmeler oldu. Afrika Uluslar Kupası'na gidecek olan oyuncuların çokluğu sebebiyle de tedbir almaya çalışılıyor.

HÜCUMCULAR GİDİYOR

Afrika Uluslar Kupası için Cezayir Millî Takımı'na çağrılan Feghouli, Senegal Millî Takımı'nda olacak Diagne ve Mısır kadrosunda yer alan Mustafa Muhammed'in ligin ikinci yarısında minimum üç maç kaçıracak olmalarından dolayı Aslan'ın gündemine bir de forvet girdi. Bu bölge için de Fatih Terim'in daha önce ilgilendiklerini doğruladığı Parma'nın Rumen oyuncusu Dennis Man ön plana çıktı. İtalya Serie B'de beklentilerin altında kalan oyuncu için tekrar Çizme ekibiyle temas geçilecek.

ÇİZME’Yİ İSTEMİYOR

Fatih Terim, geçtiğimiz günlerde Dennis Man M için “Sezon başında istedik ama Parma bırakmadı" açıklamasını yapmıştı. Sarı kırmızılılar, son haftalarda Parma'da yeterince forma şansı bulamadığı için ayrılığı kafaya takan Man için yeniden harekete geçti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...