Tgrt Haber
09 Temmuz 2021 17:00

Galatasaray transferi resmen açıkladı! Barış Alper Yılmaz...

Son dakika transfer haberine göre; Galatasaray, başkan Burak Elmas dönemindeki ilk transferini açıkladı. Keçiörengücü'nden Barış Alper Yılmaz, sarı-kırmızılılar ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan sarı-kırmızılılar genç oyuncunun imza attığı bir görsel paylaştı ve "Galatasaray'a hoş geldin Barış Alper Yılmaz" ifadelerini kullanıldı.

Galatasaray transferi resmen açıkladı! Barış Alper Yılmaz...
Barış Alper Yılmaz,Galatasaray

Uzun süredir Keçiörengücü ile devam eden pazarlıklar nihayete erdi. Genç yıldız Galatasaray ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

BONSERVİS 1.5 MİLYON EURO

Sarı-kırmızılıların bu transfer için başkent kulübüne 1.5 milyon euro ödeyeceği iddia edildi. Ayrıca teknik direktör Fatih Terim'in belirleyeceği iki genç futbolcunun da kiralık olarak Keçiörengücü'ne gönderilmesi bekleniyor. Radyospor'a konuşan Barış Alper Yılmaz'ın menajeri: ''Galatasaray ile anlaşmaya varıldı. Prodesürler hallediliyor. Hayırlı olsun diyebiliriz.'' ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray transferi resmen açıkladı! Barış Alper Yılmaz...

BARIŞ ALPER YILMAZ KİMDİR?

2000 yılında Rize’de dünyaya gelen Barış Alper Yılmaz, futbola 2011 yılında doğduğu şehrin takımlarından Rize Özel İdare Spor'da başladı. 2017 yılına kadar burada forma giyen Yılmaz, 2017-2018 sezonunda Ankara Demirspor transfer olarak profesyonel kariyerine başlangıç yaptı.

Ankara Demirspor'da geçirdiği 3 sezonda 43 resmi maça çıkan genç oyuncu, 2020/2021 sezonunun başında ise Ankara Keçiörengücü'ne transfer oldu. Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'de 34 maça çıkan Yılmaz, 8 gol atıp 5 de asist yaptı.

Profesyonel kulüp kariyerinde çıktığı 79 maçta 9 gol ve 5 asistle skora katkı sağlayan 21 yaşındaki kanat oyuncusu, Türkiye U21 formasını ise 3 kez giydi. Yılmaz, Hırvatistan ile oynanan karşılaşmada Ay-Yıldızlı formayla ilk golünü kaydetti.

Galatasaray transferi resmen açıkladı! Barış Alper Yılmaz...

”GALATASARAY HER FUTBOLCUNUN HAYALİDİR”

Barış Alper Yılmaz, "Öncelikle Galatasaray Spor Kulübü'nün bir parçası olduğum için çok heyecanlıyım ve çok mutluyum. Burada olmamı sağlayan başta Sayın Fatih Terim hocam, başkanımız Burak Elmas, kulüp yöneticilerimiz ve taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Galatasaray her futbolcunun hayalidir. Ben de bu hayalimi gerçekleştireceğim için çok mutluyum. Taraftarlarımızın önünde şanlı formayı giyeceğim için sabırsızlanıyorum, çok heyecanlıyım. Gerçekten çok büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım.” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...