Tgrt Haber
08 Mart 2022 21:49 - Güncelleme : 08 Mart 2022 22:03

Galatasaray ve Fenerbahçe, Matias Vecino'ya kanca attı! Son dakika transfer haberleri...

Son dakika transfer haberleri: Bu sezon ligde yarıştan erken kopan ve gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray ve Fenerbahçe'nin, Inter'in Uruguaylı orta saha oyuncusu Matias Vecino için teklif yaptığı belirtildi.

Galatasaray ve Fenerbahçe, Matias Vecino'ya kanca attı! Son dakika transfer haberleri...

İtalya Serie A'nın dev ekibi Inter'de forma giyen Matias Vecino, İtalyan ekibinden ayrılmaya hazırlanıyor. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 30 yaşındaki futbolcuyla yeni bir anlaşma yapılmayacağı ifade edildi. Uruguaylı futbolcunun yeni sezondaki adresinin Türkiye olabileceği kaydedildi.

TEKLİF 3 MİLYON EURO CİVARINDA...

İspanyol basını, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncuya teklif yaptığını yazdı. Bonservisi bedeli ödenmeyecek oyuncu için yapılan teklifin, menajer artı imza parası olmak üzere 3 milyon Euro civarında olduğu ifade edildi. Matias Vecino'nun transferi için henüz net kararını vermediği de aktarıldı.

2017 yazında 24 milyon Euro bonservis bedeliyle Inter'e transfer olan Matias Vecino, İtalyan ekibiyle çıktığı 124 maçta 13 gol atarken, 7 de asist kaydetti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...