Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Ağustos 2021 10:57

Galatasaray, Victor Nelsson ile anlaştı! Son dakika transfer haberleri

Son dakika Galatasaray transfer haberine göre; Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da transfer çalışmaları da devam ediyor. Bugüne kadar Alpaslan Öztürk, Aytaç Kara, Berkan Kutlu, Van Aanholt, Sacha Boey ve Cicaldau'yu kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, Luyindama'nın beklenen performansı bir türlü verememesi sonrası stoper bölgesi için de somut adımlar atmaya başladı. Galatasaray, Kopenhag'da forma giyen Victor Nelsson ile anlaşmaya vardı. Danimarkalı futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.

Galatasaray, Victor Nelsson ile anlaştı! Son dakika transfer haberleri
Galatasaray,Victor Nelsson,Kopenhag

Sezonun açılmasıyla birlikte Avrupa'da alınan başarısız sonuçlar ve savunmada yaşanan büyük hatalar nedeniyle savunmaya mutlaka takviye yapmak isteyen Galatasaray, aradığı ismi Danimarka'da buldu. Sarı-kırmızılılar, Kopenhag'ın 22 yaşındaki stoperi Victor Nelsson ile anlaştı. Teknik direktör Fatih Terim'in kadrosunda görmek istediği isimlerin başında gelen 1.85'lik stoper için Danimarka kulübüyle yapılan pazarlıklar sonuçlandı. Bonservis için kapıyı 10 milyon Euro'dan açan Kopenhag'a 5 milyon önerilmişti. Taraflar 7 milyon Euro'da mutabık kaldı.

4 TAKSİTTE ÖDENECEK

Galatasaray'ın Victor Nelsson için Danimarka kulübüne söz konusu rakamı 4 taksit halinde ödeyeceği bildirildi. Oyuncu ve menajeriyle yapılan görüşmelerde de bir pürüz kalmadı. Nelsson'un önümüzdeki günlerde 5 yıllık sözleşmeye imza atacağı kaydedildi.

VİCTOR NELSSON KİMDİR?

Victor Nelsson, 14 Ekim 1998'de Danimarka'nın Hornbaek kentinde dünyaya gelmiştir. 22 yaşındadır. Futbola ülkesinin takımlarından FC Nordsjaelland'da başlamıştır. Aynı zamanda Türk asıllı genç yıldız Emre Mor'un eski takım arkadaşıdır. Kısa bir süreliğine de olsa Mor'la aynı çatıda bulunmuş, birlikte forma giymiştir. Victor Nelsson, son 2 sezondur kariyerini Danimarka'nın en köklü ekiplerinden Kopenhag'da sürdürüyordu.

Danimarka ekibi Nordsjaelland'ın altyapısında yetişen ve 2016'da A takıma çıkan Nelsson, 2019 yazında 3.6 milyon euro bonservis karşılığında Kopenhag'a transfer oldu. Takımında 86 maça çıkan ve 1 gol, 2 asistle skora katkı yapan 22 yaşındaki oyuncu, Danimarka A Milli Takım formasını da 1 kez giydi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...