Tgrt Haber
06 Ağustos 2022 16:41 - Güncelleme : 06 Ağustos 2022 17:03

Galatasaray yılın bombalarını patlatıyor! İki yıldız İstanbul'a geliyor

Sezonun ilk maçına bugün çıkacak Galatasaray'da transfer çalışmaları son hızla devam ederken kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan 'çifte' paylaşım taraftarı heyecanlandırdı. Sarı kırmızılıların gündeminde bulunan ve uzun uğraşlar sonucu anlaşma sağlanan Dries Mertens ve Lucas Torreira bu akşam İstanbul'da olacak.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray yılın bombalarını patlatıyor! İki yıldız İstanbul'a geliyor
Galatasaray,Dries Mertens,Lucas Torreira,Süper Lig,transfer

Sezona iddialı bir kadroyla girmek isteyen Galatasaray, son dönemin bombasını patlatmak üzere... Sarı kırmızılıların resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda taraftar heyecanlı bekleyişe girerken bir diğer transfer ihtimali olan oyuncu Alexis Sanches için ise görüşmeler olumlu devam ediyor...

Galatasaray, Lucas Torreira ile 4, Belçikalı kanat oyuncusu Dries Mertens ile de 1 yıllık anlaşma sağladı. İki futbolcu, bu akşam aynı uçakla İstanbul’a gelecek. Sarı kırmızılı takım resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Mertens ve Torreira'nın bu akşam İstanbul'a geleceğini duyurdu.

BU AKŞAM İSTANBUL'DA OLACAKLAR

Yeni sezona iddialı bir kadro kurarak girmek isteyen Galatasaray'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Uruguaylı orta saha Lucas Torreira ile 4 yıllık anlaşmaya varan sarı-kırmızılılar, Dries Mertens'i de 1 yıllığına kadrosuna kattı. İki futbolcu, bu akşam aynı uçakla İstanbul'a gelecek.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1555906068626161665

ALEXİS SANCHES'TE OLUMLU İLERLEME

Öte yandan forvet bölgesi için de girşiimlerini sürdüren Galatasaray, aradığı ismi İtalya'da buldu. Inter'den ayrılmak istediği bilinen Alexis Sanchez ile yapılan görüşmelerin olumlu ilerlediği öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...