Tgrt Haber
07 Haziran 2022 14:27 - Güncelleme : 07 Haziran 2022 14:57

Galatasaray'a 3. Rumen Marcao'nun yerine geliyor!

Galatasaray transfer habeerleri: Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimi beklenirken henüz yeni yönetim belli olmamasına rağmen sarı-kırmızılı kulüp transferde temaslarını sürdürüyor. Son olarak İtalyan basınında yer alan habere göre Cimbom, Serie A'da forma giyen Rumen stoper Vlad Chiriches'i kadrosuna katmak istiyor.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'a 3. Rumen Marcao'nun yerine geliyor!
Vlad Chiriches,Galatasaray,Marcao,transfer

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini geride bırakan Galatasaray'da gözler 11 Haziran'daki başkanlık seçimine çevrildi. Başkanlık için Dursun Özbek ile Eşref Hamamcıoğlu kıyasıya bir yarışa girecek.

Başkanlık heyecanının yaşanacağı sarı-kırmızılılarda transfer iddiaları da bitmek bilmiyor...

MARCAO'NUN YERİNE VLAD

Yıldız stoperlerinden Marcao veya Nelsson'u yüksek bir bedelle satmayı planlayan Cimbom'da bu isimlerin yerine gündeme Vlad Chiriches geldi. Sarı-kırmızılıların, İtalya Serie A ekibi Sassuolo'da forma giyen Rumen stoperle ilgilendiği öne sürüldü.

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; 32 yaşındaki futbolcu için Galatasaray temaslara başladı. Tecrübeli futbolcunun stoper dışında sağ bekte de görev yapabilmesi sarı-kırmızılıların iştahını kabartıyor.

Galatasaray, geçen sezon Olimpiu Morutan ve Alexandru Cicaldau'yu kadrosuna katmıştı. Chiriches'in transferi halinde sarı-kırmızılılardaki Rumen futbolcu sayısı 3'e çıkacak.

PİYASA DEĞERİ 2.5 MİLYON EURO...

Her iki ayağını da kullanabilen Rumen futbolcu, 2021-22 sezonunda Sassuolo'da 20 maçta 2303 dakika süre aldı. Chiricihes bu karşılaşmalarda skora katkı veremedi.

Chiriches, daha önce Napoli, Tottenham, Steaua Bükreş, Pandurii ve FC Argeş'te forma giydi. 1,84 boyundaki Chiriches'in Sassuolo ile sözleşmesi 30 Haziran 2023 tarihinde sona erecek.

Transfermarkt verilerine göre; Chiriches'in güncel piyasa değeri 2.5 milyon Euro...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...