Tgrt Haber
29 Temmuz 2021 12:35

Galatasaray'a Cicaldau'dan kötü haber!

Şampiyonlar Ligi'ne 2. eleme turunda veda eden Galatasaray yolunca Avrupa Ligi'nde devam edecek. Sarı-kırmızılı takımda Cicaldau, eleme turu aşamasında forma giyemeyecek.

Galatasaray'a Cicaldau'dan kötü haber!
Galatasaray,UEFA Avrupa Ligi,Cicaldau

Hollanda'nın PSV Eindhoven takımına 5-1 ve 2-1 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. öne eleme turunda yoluna devam edecek.

Galatasaray'ın yeni transferi Rumen futbolcu Alexandru Cicaldau, sarı-kırmızılı ekibin UEFA Avrupa Ligi elemelerinde yapacağı maçlarda görev alamayacak.

Kulüpten paylaşılan bilgiye göre Cicaldau, eski takımı Universitatea Craiova ile UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde forma giydiği için, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda St. Johnstone ile yapacağı maçlarda ve olası play-off turu mücadelesinde takım kadrosunda bulunamayacak.

Sarı-kırmızılı takımın Avrupa Ligi'nde gruplara kalması durumunda forma giyecek Rumen futbolcunun transferi gerçekleştirilirken de uzun vadeli planlamayla bu durum bilinerek hareket edildi.

Galatasaray, Cicaldau ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...