Tgrt Haber
18 Haziran 2022 12:02 - Güncelleme : 18 Haziran 2022 12:23

Galatasaray'a Gedson'dan sonra bir şok daha: Jason Denayer, Beşiktaş için İstanbul'da!

Transfer haberleri: Fransız ekibi Lyon'dan ayrılan Galatasaray'ın eski yıldızı Jason Denayer bonservisini eline aldı ve yeni takımı için teklifleri almaya başladı. Belçikalı futbolcu milli maçların ardından İstanbul'a geldi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'a Gedson'dan sonra bir şok daha: Jason Denayer, Beşiktaş için İstanbul'da!
Jason Denayer,,Beşiktaş,transfer

Galatasaray'da 2 dönem kiralık olarak forma giyen daha sonra Lyon'a tranfer olan Jason Denayer'in Fransız ekibi ile sözleşmesi sona erdi. 26 yaşındaki futbolcu bonservisine eline aldı. Yıldız oyuncu Uluslar Ligi maçlarının ardından İstanbul'a geldi.

Türk basınında Galatasaray'ın Jason Denayer'e imza attırmak istediği haberleri çıksa da Fransız basını Denayer'in Galatasaray için değil Beşiktaş için İstanbul'a geldiğini yazdı.

Galatasaray'a Gedson'dan sonra bir şok daha: Jason Denayer, Beşiktaş için İstanbul'da!

Foot Mercato'da çıkan habere göre; Rennes ile sözleşme imzalamak istemeyen Belçikalı stoper kariyerine Türkiye'de devam edebilir. 26 yaşındaki isim Beşiktaş ile görüşmelere devam etmek için İstanbul'a geldi.

Beşiktaş'ın 3lü savunma oynadığı düşünülerek boşta olan başarılı stoper için harekete geçtiği belirtildi.

Denayer 2 kez kiralık olarak geldiği Galatasaray'a 3. kez transfer olmak için havalimanında sabahlamış ancak transfer gerçekleşmemişti. Belçikalı oyuncunun sarı-kırmızılı takıma olan sevgisi nedeniyle taraftarın sevgilisi konumunda...

Galatasaray'da 2015-16 ve 2017-18 sezonlarında kiralık forma giyen Jason Denayer Süper Lig ve Türkiye Kupası zaferleri yaşadı. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...