Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Haziran 2022 15:56 - Güncelleme : 27 Haziran 2022 16:15

Aslan'a Hırvat golcü: Bonservisi 1 milyon Euro!

Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray, golcü transferi için Hajduk Split'te forma giyen 28 yaşındaki Marko Livaja'ya kanca attı. Sarı-kırmızılılar, Hırvat oyuncu için transfer görüşmelerine başlayacak.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Aslan'a Hırvat golcü: Bonservisi 1 milyon Euro!
Galatasaray,Marko Livaja,transfer

Önümüzdeki sezon mutlak şampiyon olmak isteyen ve bu doğrultuda iddialı bir kadro kuracak olan Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Mbaye Diagne ve Bafetimbi Gomis ikilisinden en azondan biriyle yollarını ayırmak isteyen Galatasaray, golcü forvet transferi için aradığı ismi Hırvatistan'da buldu.

ÇIKIŞ MADDESİ VAR

Sabah'ın yaptığı habere göre; Sarı-kırmızılılar, Hırvatistan Ligi'nde Hajduk Split forması giyen 28 yaşındaki Marko Livaja'yı listesine ekledi. Futbolcunun sözleşmesinde 1 milyon Euro'luk çıkış maddesi bulunurken golcü oyuncunun yıllık maaşı da 1 milyon Euro civarında...

Marko Livaja geçen sezon Hajduk Split formasıyla çıktığı 40 maçta 32 gol atarken 7 de asist yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...