Tgrt Haber
04 Temmuz 2022 07:49 - Güncelleme : 04 Temmuz 2022 10:42

Galatasaray'a Denayer çalımı: Menajeriyle görüşüldü!

Transfer haberleri: Transfer çalışmaları için İstanbul’da olan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fransız ekibi Lyon ile sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki eski Galatasaraylı Jason Denayer'in menajeriyle görüştü.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'a Denayer çalımı: Menajeriyle görüşüldü!
,Denayer,Ahmet Ağaoğlu,Lyon,transfer,Galatasaray

Trabzonspor, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'nin önüne geçerek bonservisi Sönderjyske'de olan Amerikalı santrfor Haji Wright'ı satın almak için son hamlesini yaptı. Wright'ın İstanbul'a gelen menajerini ağırlayan Başkan Ahmet Ağaoğlu, her konuda mutabık kaldı. Wright'a verilecek rakam ve sözleşmesinin süresi netleştirildi. Aynı toplantıda sürpriz bir isim daha gündeme geldi...

DENAYER HAMLESİ

Yeni Asır'ın haberine göre; Ağaoğlu aynı zamanda Lyon ile sözleşmesi sona eren Jason Denayer'in de menajeri olan De Preter'e Belçikalı stoperin durumunu sordu. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın, bu tarz bir sağ stoper aradığından bahsetti. Galatasaray'ın eski yıldızı Denayer'in de listelerinde olduğunu söyledi.

Denayer'in menajeri De Preter, Belçikalı oyuncu için istedikleri maaşı, imza parasını, sözleşme süresini ve bonusları anlattı. İstekleri yüksek bulan Ağaoğlu'nun düşünmek için süre istediği belirtilirken yıldız Belçikalı'nın menajeri Galatasaray ile pazarlıklarını sürdürüyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...