Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Aralık 2021 20:27

Galatasaray'a Kurzawa müjdesi!

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Galatasaray'ın Layvin Kurzawa aşkı yeniden alevlendi. Bir süredir sarı-kırmızılıların transfer gündeminde yer alan 29 yaşındaki futbolcuyla ilgili olumlu bir gelişme yaşandı. Fransız devi PSG'nin, kadroda düşünmediği Kurzawa ile ocak ayında yolları ayırmayı düşündüğü iddia edildi.

Galatasaray'a Kurzawa müjdesi!
Galatasaray,Layvin Kurzaw,PSG

Galatasaray'da Layvin Kurzawa heyecanı yaşanıyor. Uzun zamandır sarı-kırmızılıların transfer etmek istediği 29 yaşındaki yıldızın ocak ayında PSG'den ayrılması gündeme geldi.

AS'ın haberine göre; Fransız devi PSG, ocak ayındaki transfer döneminde Layvin Kurzawa ile yollarını ayırmak istiyor. Bernat'ın artan performansı sonrası forma şansı bulamayan Kurzawa'nın gözden çıkarıldığı belirtildi.

29 yaşındaki futbolcunun PSG'den ayrılması önünde en büyük engelin kazandığı yüksek maaş olduğu belirtildi. Fransa Ligue 1 ekibinin kadroda düşünmediği Kurzawa'ya ocak ayında kulüp bulabilmek için uğraş vereceği kaydedildi.

Hollandalı Van Aanholt'un performansını yeterli bulmayan sarı-kırmızılılar Avrupa için sol bek mevkisine takviye yapmak istiyor. Cimbom, Layvin Kurzawa'nın son durumunu yakından takip ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...