Tgrt Haber
25 Aralık 2021 19:07

Galatasaray'a Marcao ve Kerem'den kötü haber

Süper Lig'de ilk yarının son maçında sahasında Antalyaspor'u konuk eden Galatasaray, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Ancak Kerem Aktürkoğlu ve Marcao ile ilgili yaşanan gelişme, sarı kırmızılarda moralleri bozdu.

Galatasaray'a Marcao ve Kerem'den kötü haber
marcao,,kerem aktürkoğlu,,galatasaray,

Süper Lig'de şampiyonluk yarışının uzağında kalan Galatasaray, 19'uncu hafta mücadelesinde sahasında Antalyaspor'u konuk etti. Sarı kırmızılar, mücadeleyi Feghouli ve Kerem Aktürkoğlu'nun attığı gollerle 2-0 kazanarak tam 7 maç aranın ardından galibiyet yüzü gördü.

MARCAO VE KEREM'DEN KÖTÜ HABER

Mücadeleye 1 gol 1 de asistlik performansıyla damga vuran genç futbolcu Kerem Aktürkoğlu ile beraber savunmanın bel kemiği Marcao ilel ilgili yaşanan gelişme moralleri bozdu. Takımda Yedlin, Marcao, Kerem, Nelsson ve Berkan maç öncesi ceza sınırında bulunuyordu. Marcao 49'uncu dakikada, Kerem Aktürkoğlu ise 78'inci dakika gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

Böylece sezonun ilk maçında Giresunspor deplasmanında kavga eden iki futbolcu, yine ikinci yarının ilk maçı olan GZT Giresunspor karşılaşmasında takımını yalnız bırakacak.

Galatasaray'a Marcao ve Kerem'den kötü haber
Marcao ile Kerem Aktürkoğlu cezalı duruma düştü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...