Tgrt Haber
04 Temmuz 2022 12:22 - Güncelleme : 04 Temmuz 2022 13:39

Galatasaray'a Rui Costa'dan piyango! 3 transfer birden...

Transfer haberleri: Galatasaray'da Okan Buruk yönetiminde yeni sezon hazırlıkları devam ederken bir yandan da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor. Geride bıraktığımız sezonda beklentilerin altında kalan sarı-kırmızılılar, yeni sezonda rotasyonu geniş bir kadro kurulmak istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren futbol direktörü Cenk Ergün, Benfica ile bir görüşme yaptı. Görüşmede Rui Costa 3 ismi Galatasaray'a önerdi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Galatasaray'a Rui Costa'dan piyango! 3 transfer birden...
Rui Costa,Cenk Ergün,Galatasaray,transfer,Haris Seferovic,Benfica,Andre Almeida,Fatih Terim,Okan Buruk,Pizzi,Florentino Luis

Yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Teknik direktör Okan Buruk, "Taraftarımızın önüne zevk aldıkları, hak ettikleri, mutlu oldukları ve tribüne koşarak gelecekleri bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz" açıklamasını yapmıştı.

Sarı-kırmızılı ekip dört koldan transfer çalışmalarını sürdürüyor. İtalya ve Fransa'da görüşmeler yapan Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün ise bu kez Lizbon'a çıkarma yaparak Fatih Terim'in eski öğrencisi Rui Costa'nın konuğu oldu. Benfica Başkanı'na Florentino Luis'e talip olduklarını söyledi.

Geçen yıl Fatih Terim'in bu yıl ise Okan Buruk'un gözdesi olan 22 yaşındaki ön libero için görüşme olumlu geçti.

Galatasaray'a Rui Costa'dan piyango! 3 transfer birden...

RUİ COSTA 3 İSİM ÖNERDİ

Bununla birlikte Rui Costa'nın, Cenk Ergün'e karşı teklifleri de oldu.

B isimler Başakşehir'de sezonu tamamlayan kanat oyuncusu Pizzi, Beşiktaş'ın da görüşmeler yaptığı, adı Fenerbahçe'yle de anılan Haris Seferovic ve Benfica'nın kaptanı Andre Almeida...

Galatasaray'a Rui Costa'dan piyango! 3 transfer birden...

Portekiz ekibinin Başkanı üç oyuncunun da teknik direktör Amorim tarafından gelecek sezon kadroda düşünülmediğini ifade etti. Üçü için de görüşmeye hazır olduklarını vurguladı. Her türlü kolaylığı sağlama konusunda da söz verdi.

Ergün'ün bu üç isimle ilgili bir rapor hazırlayıp Okan Buruk'a sunacağı belirtildi.

Galatasaray'a Rui Costa'dan piyango! 3 transfer birden...

Özellikle sağ bek Almeida konusunda görüşmelerin derinleştirilme ihtimalinin olduğu bildirildi. Sacha Boey'i göndermeye hazırlanan Galatasaray'da sağ bek arayışları sürürken Rui Costa'nın önerisiyle Andre Almeida'da listeye eklendi.

Haris Seferovic ve Pizzi için de Okan Buruk'un kararına göre girişimlerde bulunulacak.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...