Tgrt Haber
22 Haziran 2022 14:28 - Güncelleme : 22 Haziran 2022 15:18

Galatasaray'a Sambacı 10 numara!

Galatasaray transfer haberleri: Teknik direktörlüğe Okan Buruk'u getirmeye hazırlanan Galatasaray'da gözler transfer çevrildi. Birçok bölgeye takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılıların Palmeiras'ta forma giyen Brezilyalı 10 numara Gustavo Scarpa'yı kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'a Sambacı 10 numara!
Gustavo Scarpa,Galatasaray,transfer

Teknik direktörlük görevi için Okan Buruk'ta karar kılan Galatasaray, transfer operasyonuna hız verdi. Sarı-kırmızılılar, Buruk'un raporu doğrultusunda eksik bölgelere takviye yapacak.

Futbol direktörü Cenk Ergün geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada ilk olarak orta alana takviyeler yapacaklarını duyurmuştu. Çok sayıda yıldız isimle temas kuran sarı-kırmızılılar için iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

SCARPA İÇİN MASADA

Brezilya basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray, Palmeiras formasını giyen Gustavo Scarpa ile ciddi şekilde ilgileniyor.

10 numara pozisyonunda görev yapan Brezilyalı yıldız her iki kanatta da oynayabiliyor. Çok etkili bir sol ayağa sahip olan Scarpa'nın sözleşmesi aralık ayında sona erecek.

Sözleşmesinin bitmesi nedeniyle Palmeiras az da olsa para kazanmak için Scarpa'yı satmak istiyor. Galatasaray yönetiminin şu anda hem Gustavo Scarpa hem de Palmeiras ile pazarlık masasında olduğu iddia ediliyor.

28 yaşındaki Sambacı'nın ismi geçmiş transfer dönemlerinde Fenerbahçe ve Beşiktaş ile de anılmıştı.

Scarpa geçen sezon 31 maçta forma giydi. Yıldız isim bu karşılaşmalarda 7 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. Scarpa 1 kez de Brezilya Milli Takımı'nda görev yaptı.

Fluminense altyapısında futbola başlayan yıldız futbolcu 2014-2015 sezonunda Red Bull'da kiralık olarak oynadı.

2018 yılında bedelsiz olarak Palmeiras'a transfer olan Scarpa yeşil-beyazlı formayla çıktığı 182 maçta 31 gol ve 43 asistlik performans sergiledi. (Takvim)

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...