Tgrt Haber
29 Haziran 2022 08:43 - Güncelleme : 29 Haziran 2022 09:40

Galatasaray'a Solbakken şoku: Avrupa devi kanca attı

Galatasaray transfer haberi: Galatasaray'da Solbakken şoku yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların transferini bitirmeye çok yaklaştığı Norveçli yıldıza Jose Mourinho kanca attı. İtalyan devi Roma'da sportif direktör Tiago Pinto, Solbakken ile görüşüp teklif götürdü.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'a Solbakken şoku: Avrupa devi kanca attı
Galatasaray,Roma,transfer,Ola Solbakken,Bodo Glimt

Galatasaray'ın transfer gündeminde üst sıralarda yer alan Ola Solbakken'i bitirmeye hazırlanırken, İtalya'dan kafa karıştıran bir haber geldi.

Takvim'in haberine göre; Roma Sportif Direktörü Tiago Pinto, Norveçli yıldızla görüşerek resmi teklif yaptı.

Daha önce yapılan pazarlıklarda Galatasaray'ın teklifini kabul eden Solbakken'in Roma'nın ilgisi sonrası karar değiştirebileceği belirtiliyor.

FARK 500 BİN EURO

Sarı-kırmızılılar'ın hedefi, 23 yaşındaki kanat oyuncusunun ardından Bodo Glimt kulübünü de ikna ederek mutlu sona ulaşmaktı. Yapılan son görüşmede Norveç kulübü ile arada yaklaşık 500 bin Euro'luk fark kalmıştı.

Galatasaray yönetimi, Roma'nın devreye girmesinin ardından Solbakken transferini hız verdi. Sarı-kırmızılılar gelecek açısından yatırım olarak gördüğü genç futbolcuyu mutlaka kadrosuna katmak istiyor.

Bu sezon Bodo formasıyla 21 maçta 8 gol ve 6 asistlik performans sergileyen Ola Solbakken geleceğin yıldız adayı olarak gösteriliyor.

OLA SOLBAKKEN KİMDİR?

Kariyerine Rosenborg altyapısında başlayan Solbakken, 2015 yılında Rosenborg'un ikinci takımına geçti. Genç hücum oyuncusu 2018 yılında bedelsiz olarak Ranheim'e transfer oldu.

2020 yılında Bodo Glimt'in yolunu tutan Ola Solbakken, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Ola Solbakken, sağ kanat mevkisinin yanında sol kanatta da görev yapabiliyor.

Norveçli futbolcu, ülkesinin milli takımında 2 karşılaşmada forma giydi.

23 yaşındaki oyuncunun Bodo Glimt'teki sözleşmesi 31 Aralık 2022'de sona erecek. Ola Solbakken'in güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...