Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ocak 2022 15:08

Galatasaray'a sürpriz sol bek! Juankar bedavaya gelecek...

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Sarı-kırmızılılar için İspanyol basınında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos'ta forma giyen 31 yaşındaki sol bek oyuncusu Juankar için Galatasaray'ın transfer girişiminde bulunduğu ifade edildi.

Galatasaray'a sürpriz sol bek! Juankar bedavaya gelecek...
Juankar,Galatasaray

Ara transfer sezonunda mutlak bir orta saha takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'la ilgili İspanyol basınından sürpriz bir iddia ortaya atıldı. AS gazetesinin haberine göre Galatasaray, şu anda Yunanistan'ın Panathinaikos takımında forma giyen 31 yaşındaki sol bek oyuncusu Juankar'a teklif yaptı. Haberin detaylarında Juankar'ın bu sezon Pana'da harika bir sezon geçirdiği bilgisine yer verilirken, Madrid doğumlu futbolcunun Pana için şu anda kilit isimlerden biri olduğu bilgisine yer verildi.

Bununla beraber Galatasaray'ın, Juankar için resmi girişimlerde bulunduğu, sarı-kırmızılılarla beraber Granada, Espanyol ve MLS-Meksika Ligi'nden bazı takımların yıldız isme ilgi duyduğu da aktarıldı.

BEDAVAYA GELECEK!

Juankar'ın Haziaran 2022'de sözleşmesi sona erecek ve Galatasaray'ın transferi sonlandırması halinde herhangi bir ücret ödemeyeceği dile getirildi. Pana'nın, oyuncusuyla yola devam etmek istediği, bu konuda ısrarcı olacağı ifade edildi.

JUANKAR KİMDİR?

30 Mart 1990'de İspanya'da dünyaya gelen Juankar, 1.79 boyunda ve sol bek pozisyonunda forma giyiyor. Juankar, tercih edilmesi halinde sol önde de forma giyebiliyor. Kariyeryine Real Madrid altyapısında başlayan Juankar, Braga, Real Zaragoza, Real Betis, Granada, Malaga ve Panathinaikos gibi takımlarda forma giydi. Juankar bu sezon toplamda 19 maça çıkarkan 2 asist üretti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...