Tgrt Haber
26 Ocak 2022 20:30

Son dakika! Galatasaray'da 2 ayrılık! Birinin sözleşmesi feshedildi, diğeri kiralandı

Son dakika haberi: Süper Lig'de taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray'da kadroda geniş çaplı revizyon başlatıldı. Sarı kırmızılı yönetim, Gustavo Assunção'dan sonra performansından memnun olunmayan bir Yedlin'in de sözleşmesini feshetti. Ayrıca takımdaki genç oyunculardan Atalay Babacan da kiralandı.

Son dakika! Galatasaray'da 2 ayrılık! Birinin sözleşmesi feshedildi, diğeri kiralandı
galatasaray,,yedlin,,atalay babacan,

Galatasaray, 28 yaşındaki ABD'li sağ bek DeAndre Yedlin'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.

Sar-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu DeAndre Roselle Yedlin'in sözleşmesi karşılıklı anlaşma yoluyla feshedilmiştir. Takımımıza sağladığı katkılar için Yedlin'e teşekkür ediyor, kariyerinin bundan sonraki bölümünde kendisine başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

ATALAY BABACAN KİRALANDI

Öte yandan altyapıdan yetişen ancak yeteri kadar forma şansı bulamayan futbolculardan Atalay Babacan, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bereket Sigorta Ümraniyespor'a kiralandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, genç orta saha oyuncusunun bu sezon sonuna kadar geçici transferi için Ümraniyespor Kulübü ile anlaşmanın sağlandığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...