Tgrt Haber
29 Ocak 2022 18:40

Galatasaray'da Hande Ocak Başev istifa etti!

Son dakika spor haberi: Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Hande Ocak Başev, kulüpte yürüttüğü tüm görevlerden istifa etti.

Galatasaray'da Hande Ocak Başev istifa etti!
Galatasaray,Hande Ocak Başev

Galatasaray Kulübü ve bağlı ortaklarında icra kurulu başkanı olarak görev yapan Hande Ocak Başev istifa etti.

Galatasaray'ın, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, "Şirketimiz ve bağlı ortaklıklarında İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapan Hande Ocak Başev istifa etmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray'da Hande Ocak Başev istifa etti!

TEŞEKKÜR MESAJI

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Hande Ocak Başev'in görevinden ayrıldığı belirtilerek, "Kendisine bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas da Hande Ocak Başev'in istifasıyla ilgili olarak, "Göreve başladığından bu yana Sayın Başev'in kişiliğine yöneltilen mesnetsiz ithamları üzüntüyle karşılıyor, bu zaman zarfında Galatasaray Spor Kulübü'ne hiçbir maddi karşılık almadan verdiği değerli hizmetleri için şükranlarımızı sunuyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...