Tgrt Haber
13 Haziran 2022 07:11 - Güncelleme : 13 Haziran 2022 11:18

Galatasaray’da teknik direktör bilmecesi sona eriyor! Listedeki favoriler Okan Buruk ve Nuri Şahin

Galatasaray’da Dursun Özbek’in tekrar başkan seçilmesinin ardından gözler sarı kırmızılı ekipte teknik direktörün kim olacağına çevrildi. Torrent ile yolların ayrılmasına kesin gözü ile bakılan sarı-kırmızılı ekipte Özbek’in listesinde olan Metin Öztürk’ün daha önce anlaşmaya vardığı Okan Buruk ve Antalyaspor’da müthiş çıkış yapan Nuri Şahin en büyük favori.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Galatasaray’da teknik direktör bilmecesi sona eriyor! Listedeki favoriler Okan Buruk ve Nuri Şahin
galatasaray,Dursun Özbek,teknik direktör

Galatasaray’da geçtiğimiz günlerde yapılan seçim ile birlikte ikinci Dursun Özbek dönemi resmen başladı. Geçtiğimiz sezon yaşanan hayal kırıklığını taraftara unutturmak isteyen ve yeni sezona daha iddialı girmek isteyen Özbek yönetimi kolları sıvadı. Teknik direktör Domenec Torrent ile yolların ayrılacağı kesinleşen Galatasaray’da gündemde birçok isim yer alıyor.

OKAN BURUK GÖREVE HAZIR

Özbek seçilmeden bir teknik adamla görüşme yapmayı doğru bulmadığı için hazırlanan listedeki adaylarla temaslara bugün başlanacak. Bir önceki dönem aday olan ve Dursun Özbek ile birleşen Metin Öztürk “Ben gelseydim hocamız Okan Buruk’tu. Başkanımız Dursun Özbek ne derse o olacak” diyerek Buruk’un göreve hazır olduğunu belirtti.

GALLARDO DA LİSTEDE

Öztürk’ün her konuda anlaşmaya vardığı Okan Buruk dışında, Dursun Özbek’in listesinde farklı isimler de yer alıyor. Daha önce de sarı kırmızılıların gündemine gelen ve hatta Antalyaspor’un ‘Hocamızı ayartmayın’ ültimatomunu verdiği Nuri Şahin de bu görev için düşünülen bir teknik adam. Ayrıca Cenk Ergün’ün hazırladığı yabancı hoca listesinin tepesinde Marcelo Gallardo olduğu öğrenildi. Burak Elmas yönetiminin sözleşmesini tek taraflı feshettiği Fatih Terim’in de listede yer aldığı kulislerde konuşuluyor

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Adnan şeker 13 Haziran 2022 10:48

Galatasaray başkanı görev yaptığı sürede takıma 8 şampiyonluk yaşatmış ve gs tarihinin şampiyonluklarını 3 te birinden fazla yaşayan efsane imparator dururken prens aramasının bir anlamı yok.Teknik patron Terim olmalı

Sonraki Haber Yükleniyor...