Tgrt Haber
18 Ocak 2022 06:21

Burak Elmas'ın koltuğu sallanıyor: Galatasaray'da oklar yönetime döndü

Yöneticiler Işıtan Günve Selim Sefada’nın ortaya çıkan eski tweet’leri karşısında sessiz kalınması ve Terim görev başındayken hoca arayışları tartışmaları alevlendirdi. Galatasaray yönetimi yedi ayda hedef tahtası hâline geldi. Sarı kırmızılı camiada erken seçim kararı için baskı artıyor.

Burak Elmas'ın koltuğu sallanıyor: Galatasaray'da oklar yönetime döndü
galatasaray,,burak elmas,

Haftalardır kazanamayan Galatasaray'da, hoca değişikliği işe yaramadı. Burak Elmas ve yönetimine tepki büyüyor. Sarı kırmızılıların şampiyonluk parolasıyla başladığı sezondaki sert düşüşü Hatay karşısında da devam etti. Sarı kırmızılılar 4-2’lik Hatayspor mağlubiyetinin ardından 13. sıraya gerilerken, sonuncu Yeni Malatyaspor’un sadece 12 puan üstünde yer aldı. Kötü gidişatı çiçeği burnunda yeni teknik direktör Domenec Torrent de durduramadı. Yönetimin Fatih Terim sonrası İspanyol teknik adama medya önünde imza töreni düzenlememesi de dikkatleri çekmişti.

TORRENT İFŞA ETTİ

İlk defa Hatayspor maçının ardından soruları cevaplayan Torrent, Işıtan Gün ve Burak Elmas’ın söylediklerinin aksine yardımcılık için değil birinci adamlık için anlaştıklarını itiraf etti. İspanyol teknik adam ayrıca Terim’in ‘sabır’ isteğine benzer bir söylemde bulunup transfer ve süre talep etti. Bu durum camia içinde hem Fatih Terim’in ayrılış sürecini hem de aynı isteklerin olmasına rağmen o zaman neden hoca değişikliği yapıldı diye tepkileri beraberinde getirdi.

ERKEN SEÇİM BASKISI

Camia içinde hakem hatalarına gereken sertlikte cevap verilmediği ve kulübün haklarının korunmadığı yönünde görüş hâkim olurken yönetim kurulunda yer alan Işıtan Gün ve Selim Sefada’nın geçtiğimiz günlerde ortaya serilen kadınları aşağılayıcı eski tweet’lerinin ardından da bu iki isme karşı gerekenin yapılmadığı dile getirilmeye başladı. Yedi aydır görevde olan Burak Elmas yönetimine erken seçim kararı alınması için baskılar artmaya başladı.

TARİHİN EN KÖTÜSÜ

Galatasaray, Süper Lig’de 3 puanlı sisteme geçilen 1987-88 sezonundan bu yana 21. haftalar itibarıyla en kötü performansını bu yıl yaşamış oldu. Cimbom şu ana kadar sadece 7 galibiyet alabilirken 6 da beraberlik yaşadı. Sahadan 8 defa ise mağlubiyetle ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...