Tgrt Haber
30 Ocak 2022 20:33

Galatasaray'a kötü haber! Gedson Fernandes transferi yattı...

Son dakika transfer haberi: Galatasaray'ın ara transferde renklerine katmak istediği Gedson Fernandes için Portekiz'den taraftarı üzecek bir iddia geldi. Portekizli gazeteci Pedro Sepulveda, "Galatasaray'daki iç istikrarsızlık nedeniyle transfer iptal edilecek" paylaşımı yaptı.

Galatasaray'a kötü haber! Gedson Fernandes transferi yattı...
Galatasaray,Gedson Fernandes

Ligde zor günler geçiren Galatasaray'da uzun süredir konuşulan Gedson Fernandes ara transfer döneminde yine gündeme geldi. Portekiz'den ise bu transferin iptal edileceği yönünde bomba bir iddia geldi. Portekizli gazeteci Pedro Sepulveda daha önce transferle ilgili olarak, "Galatasaray ve Benfica arasındaki transfer görüşmelerinin sonuçlanmasını bekliyor. Anlaşma sağlanması halinde İstanbul'a gidecek" açıklamasını yapmıştı.

Sepulveda daha sonra bu transferin iptal edileceğini duyurdu. Sepulveda yaptığı açıklamada, "Gedson Fernandes'in transferi Galatasaray'ın yaşadığı iç istikrarsızlık nedeniyle iptal edilecek. Benfica, Gedson Fernandes için yeni bir çözüm yolu arıyor" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...