Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Temmuz 2021 09:55

Galatasaray'da hedef Berkan Kutlu! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Alanyaspor'la sözleşmesi biten Salih Uçan için devreye giren ancak deneyimli futbolcuyu Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray, Akdeniz ekibinden bir başka isme yöneldi. Bu sezon yerli isimlere ağırlık veren sarı-kırmızılılar, Akdeniz ekibinin 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Berkan Kutlu için girişimlere başladı. Berkan'la İtalyan ekibi Sassuolo da ilgileniyor.

Galatasaray'da hedef Berkan Kutlu! Son dakika transfer haberleri
Galatasaray,Berkan Kutlu,Alanyaspor

Burak Elmas başkanlığındaki yönetimin ilk transferi Barış Alper Yılmaz oldu. Keçiörengücü'ne 18 milyon TL ödeyecek Galatasaray'ın sıradaki yerli hamlesi Berkan Kutlu... Geçen sezon Salih Uçan'la ilgilenen sarı-kırmızılıların, Alanyaspor maçlarını takibe aldığında Berkan Kutlu'da karar kıldığı ortaya çıktı. Akdeniz ekibiyle pazarlıklara başlayan Aslan, ilk kurulan temasta 2.5 milyon Euro bonservis teklif etti. Berkan için kapıyı 4 milyon Euro'dan açan Alanyaspor indirime zorlanıyor ve tarafların 3 milyon Euro'ya orta noktada buluşmaları bekleniyor.

 

SASSUOLO DA PEŞİNDE

Salih'ten 4 yaş genç olan ve defansif gücü daha ağır basan Berkan'la İtalyan kulübü Sassuolo da ilgileniyor. Ancak 1998 doğumlu orta saha oyuncusu, tercihini Fatih Terim faktöründen dolayı Galatasaray'dan yana kullandı. Maçlarda ortalama 12-13 km koşan ve bu özelliğiyle Terim'den geçer not alan 23 yaşındaki oyuncuya, Barış Alper Yılmaz gibi geleceğe yatırım gözüyle bakılıyor. Görüşmelerin devam ettiği ve bu hafta transferin sonuçlanmasının hedeflendiği gelen haberler arasında.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...